23 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Понад дві тисячі школярів Донеччини відвідали дитячий онлайн-табір «ART-простір»
Понад дві тисячі школярів Донеччини відвідали дитячий онлайн-табір «ART-простір»

Понад дві тисячі школярів Донеччини відвідали дитячий онлайн-табір «ART-простір»

Понад 2000 школярів із Донецької області були залучені до занять в Інтерактивному дитячому онлайн-таборі «ART-простір».

Про це у Телеграмі повідомила Донецька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Протягом двох тижнів червня для учнів і вихованців закладів освіти області працював інтерактивний онлайн-табір «ART-простір»… Загалом заняття відвідали понад 2000 школярів», - йдеться у повідомленні.

Педагогами Донецького Палацу молоді «Юність» було підготовлено насичену програму заходів за різними інтересами та вподобаннями: квізи, конкурси, інтерактивні ігри, квести, караоке, батли, майстер-класи, заняття з вокалу, малювання, театрального мистецтва. Діти самі обирали, чим будуть займатися упродовж дня.

В ОВА зауважили, що онлайн-табір «ART-простір» продовжить роботу з 12 серпня, і долучитися до заходів можна щодня о 10.00, 11.00 та 14.00 за посиланням.

Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває і травмує цивільних жителів, руйнує будинки, енергетичні та різні інфраструктурні об’єкти. Область має найбільшу протяжність лінії фронту, яка становить близько 300 км.

Загальна кількість учнів у школах Донеччини з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну скоротилася майже на 50% - зі 168 тис. до 88,6 тис. осіб.

Як повідомляв Укрінформ, у школах Донецької області на кінець 2023/24 навчального рокубуло зареєстровано 88,6 тисячі учнів, з них безпосередньо на території області перебувають 30,7 тис. Школярів.

Фото: Донецька ОВА

Теги по теме
Школа Образование
Источник материала
Поделиться сюжетом