Сили оборони перехопили ініціативу на Харківському напрямку, – розвідка
Сили оборони перехопили ініціативу на Харківському напрямку, – розвідка

Сили оборони перехопили ініціативу на Харківському напрямку, – розвідка

Офіцер відділення розвідки бригади "Рубіж" Національної гвардії України Віталій Литвин в ефірі телемаратону заявив, що на напрямку Липців ініціатива ЗСУ в наших руках, пише 24 Канал.

Що відомо про ситуацію на Харківському напрямку

Ми зараз покращуємо там тактичне становище спільно з 13 бригадою оперативного призначення Нацгвардії "Хартія",
– заявив посадовець.

За його словами, там проводять штурмові дії – ворога відкинули від Липців та намагаються стабілізувати ситуацію. Проте ворог перегруповується, покращує свої інженерно-фортифікаційні споруди та постійно підтягує резерви.

"Але зараз на тому напрямку ініціатива в наших руках. Не так, як у Вовчанську. У Вовчанську противник бореться і проводить також штурмові дії. Саме на нашому напрямку ситуація стабільна, контрольована, але тяжка", – розповів військовий.

За його словами, противник постійно завдає авіаударів керованими авіабомбами по позиціях Сил оборони, вглиб логістичних шляхів та по самому Харкову.

Останні новини з Харківського напрямку

  • Генштаб ЗСУ повідомив, що на Харківському напрямку окупанти марно атакували підрозділи Сил оборони в районі Вовчанська.
  • Тільки за минулу добу ворог там втратив понад 180 осіб вбитими та пораненими, одну бойову броньовану машину, дві артилерійські системи та чотири автомобілі.
  • У НАТО заявили, що окупанти в травнівтрачали на Харківському напрямкумайже тисячу осіб щодоби. Окрім того, перемоги Росії на цьому напрямку обмежені.
Теги по теме
Харьковская область
Источник материала
Поделиться сюжетом