23 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Скільки кубиків на картинці: найрозумніші назвуть точну кількість за 9 секунд
Скільки кубиків на картинці: найрозумніші назвуть точну кількість за 9 секунд

Скільки кубиків на картинці: найрозумніші назвуть точну кількість за 9 секунд

На світі існує незліченна кількість онлайн-головоломок. Деякі з них перевіряють вашу уважність, деякі – кмітливість, а деякі – здатність мислити в цілому.

Нещодавно в мережі з’явилося незвичайне завдання, з яким впораються лише найрозумніші люди. Киньте собі виклик та перевірте, на що ви здатні.

Порахуйте скільки кубиків є на цьому зображенні. Спробуйте впоратися за 9 секунд.

Це завдання з кубиками поєднує в собі геометричні елементи, потребу логічного та просторового мислення та перевірку уважності. На перший погляд, завдання може здатися простим, але на практиці з ним можуть впоратися лише одиниці.

У сучасному світі, де більшість людей звикла до швидких відповідей, які можна просто загуглити, завдання, що вимагають концентрації та логічного мислення, набувають особливої цінності. Вони не лише розвивають когнітивні навички, але й допомагають нам не втрачати гостроту розуму.

Також головоломки дуже сильно підіймають настрій. Вони підвищують рівень гормону дофаміну в крові, завдяки чому ви почуваєтеся більш щасливими та енергійними.

Підказка

Пам’ятайте про різницю між кубом і квадратом. Куб – це тривимірна фігура, яка має 6 сторін. Враховуйте, що деяких з них може бути не видно на двомірному зображенні.

Щоб ви могли перевірити, чи впоралися ви із завданням, пропонуємо подивитися правильну відповідь.

Правильна відповідь

На картинці є дев’ять кубів. П'ять у нижньому ряду, три в середньому та один у верхньому.

Якщо вам сподобалося це завдання, OBOZ.UA пропонує спробувати впоратися ще й з надскладною літньою головоломкою, де потрібно знайти капелюх.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом