![Смачнющий гарнір, про який всі чомусь забувають: як приготувати ідеальне горохове пюре](https://thumbor.my.ua/G35nSE5rLPPZOAOOQE3u2NOk13o=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F114c11c65a0bc2068f631b0e3b0ddd4a.jpg)
Смачнющий гарнір, про який всі чомусь забувають: як приготувати ідеальне горохове пюре
Горохове пюре готується дуже просто. Результат вас точно вразить.
Горохове пюре
- Час: 50 хвилин
- Порцій: 3
Приготування:
- Насипте горох у дволітрову каструлю, промийте декілька разів і замочіть на 4 – 6 годин.
- Потім ще раз промийте та залийте водою, щоб вона прикрила горох із запасом у 3 сантиметри.
- Поставте горох варитися, доведіть до кипіння. Коли він почне пінитися, зніміть піну ложкою. Варіть на маленькому вогні 1 годину, не закриваючи щільно кришку.
- Додайте сіль, олію і збийте блендером. Подавайте гарячим.