![Так готували наші мами: елементарний рецепт сирної запіканки з бананом](https://thumbor.my.ua/jz0E01Me9jr9I-qHH5GHcdPOGY0=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F2c04e53c7a4b37eabb60b102f18a2cf6.jpg)
Так готували наші мами: елементарний рецепт сирної запіканки з бананом
Манка додасть їй особливої консистенції. Цей рецепт може стати вашим улюбленим.
Сирна запіканка з бананом
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 10
Приготування:
- Банани помийте та почистьте. Подрібніть блендером у пюре.
- Яйце перетріть зі звичайним та ванільним цукром, сіллю та куркумою до повного розчинення. Кисломолочний сир перетріть через сито до однорідності.
- При безперервному помішуванні в киплячу воду всипте тонкою цівкою манну крупу і варіть протягом 15 – 20 хвилин до готовності. Охолодіть до температури 60 – 70 градусів, додайте яйця із цукром, бананове пюре і ретельно перемішайте.
- Форму для запіканки змастіть олією і присипте панірувальними сухарями. Викладіть масу шаром завтовшки 3 – 4 сантиметри. Розрівняйте, змастіть сметаною з яйцем і запікайте за температури 200 – 220 градусів протягом 25 – 30 хвилин.