24 июня, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
З’явився реальний витік зображення Redmi Pad SE 8.7 4G
З’явився реальний витік зображення Redmi Pad SE 8.7 4G

З’явився реальний витік зображення Redmi Pad SE 8.7 4G

Ми повідомляли, що Xiaomi розробляє новий планшет під назвою Redmi Pad SE 8.7 4G. Тепер у нас є реальне зображення планшета. Це свідчить про те, що незабаром буде офіційно представлений новий Redmi Pad SE 8.7. Дуже очікується, коли буде представлено маленький Pad SE 8.7. Якщо новий планшет продаватиметься за хорошою ціною, яку зможуть купити користувачі, він може побити рекорди продажів. Двома важливими особливостями Redmi Pad SE 8.7 4G є його невеликий розмір і здатність підтримувати з’єднання 4G.

Витік зображення Redmi Pad SE 8.7 4G

Ми маємо реальне зображення Redmi Pad SE 8.7 і офіційно підтверджуємо існування цього пристрою. Вже в нашій попередній статті ми розповідали, що планшет був зареєстрований в базі. Тепер витік зображення Redmi Pad SE 8.7 4G дає нам деякі підказки про пристрій. Звичайно, це зображення не дуже якісне, але ми можемо побачити пристрій наживо.

На отриманому зображенні в розділі «назва пристрою» написано Redmi Pad SE 8.7. Витік зображення також показує, що Pad SE 8.7 матиме 64 ГБ внутрішньої пам’яті. З коробки планшет буде доступний з HyperOS на базі Android 14, а внутрішній номер моделі – «N85». Крім цього, очікується, що пристрій матиме схожі характеристики з попереднім Redmi Pad SE. Але не варто забувати, що Xiaomi могла внести деякі зміни. Redmi Pad SE 8.7 4G стане доступним планшетом.

Источник материала
Поделиться сюжетом