Apple оновить дизайн iPhone, MacBook Pro та Apple Watch
Apple оновить дизайн iPhone, MacBook Pro та Apple Watch

Apple оновить дизайн iPhone, MacBook Pro та Apple Watch

Минулого місяця Apple представила свій найтонший продукт за всю історію — новий 13-дюймовий iPad Pro завтовшки всього 5,1 мм. За повідомленнями мережевих джерел, компанія планує застосувати аналогічний підхід до інших пристроїв, таких як iPhone, MacBook Pro та Apple Watch.

Таку думку дотримується журналіст видання Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman). За його словами, представлений цього року iPad Pro — це «початок нового класу пристроїв Apple». Мета компанії в тому, щоб зробити ці продукти «найтоншими і найлегшими пристроями у своїх категоріях». У повідомленні сказано, що в лінійці iPhone 17 з’явиться версія смартфона з абсолютно новим дизайном, яка буде значно тоншою за iPhone поточного покоління. Він також зазначив, що Apple працює над новими версіями MacBook Pro і Apple Watch, які будуть тоншими за моделі поточного покоління.

«Мені повідомили, що Apple зараз зосереджена на розробці значно тоншого смартфона, який стане частиною лінійки iPhone 17 у 2025 році. Компанія також працює над тим, щоб зробити тонше MacBook Pro та Apple Watch. Планується, що останній iPad Pro стане початком нового класу пристроїв Apple, які мають стати найтоншими та найлегшими продуктами у своїх категоріях у всій технологічній галузі», — сказано в повідомленні Гурмана.

Цікаво, що після останнього редизайну MacBook Pro у 2021 році пристрій став товщим і важчим за модель попереднього покоління. Це оновлення співпало з переходом MacBook на фірмові процесори Apple Silicon, поверненням портів MagSafe та HDMI, а також слоту для карток SD. Коли компанія може представити нові версії MacBook Pro і Apple Watch, не уточнюється.

Источник материала
Поделиться сюжетом