Байден запускає рекламну кампанію вартістю 50 мільйонів доларів перед дебатами з Трампом
Байден запускає рекламну кампанію вартістю 50 мільйонів доларів перед дебатами з Трампом

Байден запускає рекламну кампанію вартістю 50 мільйонів доларів перед дебатами з Трампом

Напередодні виборчих дебатів між президентом США Джо Байденом та колишнім президентом Дональдом Трампом, Байден ініціює масштабну рекламну кампанію на суму 50 мільйонів доларів. Ця кампанія, згідно з інформацією, яка надійшла з його виборчого штабу, спрямована на підкреслення кримінальних судимостей Трампа та вироків за сексуальне насильство.

У США Джо Байден напередодні президентських дебатів запускає рекламну кампанію за 50 мільйонів доларів, яка повинна продемонструвати виборцям контраст між ним та його опонентом – Дональдом Трампом. Про це пише УНН з посиланням на NBC News.

Кампанія запускає 30-секундний ролик під назвою “Характер має значення”. Реклама висвітлює вироки проти Трампа як у кримінальних, так і в цивільних процесах.

Його засудили за 34 кримінальні злочини, визнали відповідальним за сексуальне насильство, і він здійснював фінансові махінації. Тим часом Джо Байден працював

— розповідає оповідач у рекламі.

У кампанії Байдена заявили, що телевізійна реклама буде показуватися “в усіх штатах на полі битви” та на кабельному телебаченні.

Ці вибори відбуваються між засудженим злочинцем, який піклується лише про себе, та президентом, який бореться за вашу сім’ю

– йдеться в новому рекламному ролику від кампанії Байдена. 

Зазначається, що Байден особисто назвав Трампа “засудженим злочинцем” незабаром після оголошення вироку. За його словами, “тривожно”, що “колишній президент, який є засудженим злочинцем, тепер претендує на посаду президента”.

Кандидати у президенти США Джо Байден та Дональд Трамп погодились взяти участь у дебатах. Проте цього разу вони пройдуть за  новими правилами – без чернеток, підказок та авдиторії.

Теги по теме
Джо Байден Дональд Трамп Криминал
Источник материала
Поделиться сюжетом