Фанатка Олега Винника злила фото з артистом-втікачем
Фанатка Олега Винника злила фото з артистом-втікачем

Фанатка Олега Винника злила фото з артистом-втікачем

Олег Винник показався на фотографії з фанаткою вперше за довгий час.

Український співак Олег Винник, який виїхав жити до Німеччини ще на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, не дає концертів і не з'являється в соцмережах. За чутками, за кордоном артист лікується від важкого захворювання, але від якого саме нікому не відомо.

Сьогодні, 17 червня, керівниця офіційного фан-клубу артиста Валерія Барон опублікувала в Instagram його свіже фото.

На колажі Валерія показала спільні знімки зі співаком, зроблені у 2020 і 2024 роках. На фото Барон і Винник позують обійнявшись.

Олег Винник відростив довге волосся / фото: скрін instagram.com/valery_baron/

Хто такий Олег Винник?

Олег Винник - український співак, композитор і автор пісень. Активну кар'єру розпочав у Німеччині, Австрії та Швейцарії як актор мюзиклів. З 2011 року підкорює українську сцену. Випустив 6 студійних альбомів. У перші дні повномасштабної війни в Україні покинув країну і обірвав зв'язок із шанувальниками. Лише в червні 2023 року Винник дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таке рішення було продиктоване неназваною хворобою.

Олег Винник - останні новини по темі

Зазначимо, співачка Оля Цибульська поміркувала, що співак-втікач Олег Винник повернеться в Україну через кілька років із виправданнями свого вчинку. До того ж деякі шанувальники будуть раді знову бачити його.

А також співак Андрій Кравченко зізнався, що раніше його весь час плутали зі співаком Олегом Винником, який зник із медійного простору. Кравченко відхрестився від зв'язку з Олегом і наголосив, що ніколи навіть не співпрацював із командою Винника, і не має нічого спільного зі співаком.

Источник материала
Поделиться сюжетом