Як насправді чистять речі в хімчистці: майстри видаляють плями без води
Як насправді чистять речі в хімчистці: майстри видаляють плями без води

Як насправді чистять речі в хімчистці: майстри видаляють плями без води

У Мережі розкрили, як майстри у хімчистці виводять плями із брудного одягу - люди вражені.

Майже кожна людина, хоча б раз у житті зверталась до послуг хімчистки, щоб відновити улюблену блузу, джемпер або шовкову весільну сукню. Однак мало хто знає, як у хімчистці насправді видаляють стійкі плями, не пошкоджуючи речі.

У соціальній мережі TikTok, одна жінка пояснила на відео, як працює хімчистка і які методи застосовують, передає видання Mirror.

"Сьогодні я дізналася, що коли ви несете свій одяг у хімчистку, він не промокає – так вони не виводять плями. Як ви виводите плями, якщо ви не намочуєте одяг? Я така збентежена і просто не розумію - це дійсно змусило мене подумати, що я насправді не знаю, що таке хімчистка", - розповіла жінка.

Якщо ви все ще ламаєте голову щодо того, як насправді працює хімчистка, то все дуже просто. Спеціальні машини справляються зі стійкими плямами за допомогою розчинника для чищення, який містить невелику кількість води або взагалі її не містить. Ця рідина очищає лише поверхню матеріалу, але не проникає у волокно, як вода в пральній машині. Залежно від вашої хімчистки, ваш одяг можна освіжити за допомогою розчинника на основі силікону або альтернативного вуглеводню.

Чим вивести плями від полуниці / Инфографика: Главред

Більше цікавих новин:

Источник материала
Поделиться сюжетом