Його використовують одиниці: для чого насправді потрібна маленька кишеня на джинсах
Його використовують одиниці: для чого насправді потрібна маленька кишеня на джинсах

Його використовують одиниці: для чого насправді потрібна маленька кишеня на джинсах

Кишеня для годинника була оригінальним елементом наших блакитних джинсів, як і заклепки на кишенях.

Усі ми бачили, але майже ніколи не користувалися маленькою кишенею на джинсах, оскільки не всі знають справжнє призначення дизайнерського рішення.

На думку експертів Hockerty, бренду одягу, пошитого за індивідуальним замовленням, винахідник Леві Страусс, засновник культового бренду джинсів Levi's, зробив крихітну кишеню для кишенькового годинника.

Однак учасники Reddit не вірять, що маленька кишеня всередині кишені могла бути використана для такої мети.

Один з учасників онлайн-форуму сказав: "Я ніколи не бачив кишенькового годинника, який поміщався б у кишеню для годинника".Інший погодився: "[Це] трохи замало для кишенькового годинника... Я уявляю їх більшими, ніж сучасні годинники".

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі та форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в інтернеті та обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найпопулярніші з них з'являються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Розповідаючи про свій власний досвід, один із користувачів Reddit сказав: "До появи мобільних телефонів я користувався кишеньковим годинником. Мені не подобається носити наручний годинник. Маленька кишенька працювала ідеально, як і було задумано".

Сам Леві підтвердив, що дизайн дійсно був призначений для "кишені для годинника".

Трейсі Панек, історик компанії Levi Strauss and Co, розповіла Insider: "Найстаріша пара поясних комбінезонів в архіві Levi Strauss and Co. (1879 року) містить кишеню для годинника.

Кишеня для годинника була оригінальним елементом наших блакитних джинсів, як і заклепки на кишенях, ширінка на ґудзиках, дугоподібний рядок на задній кишені та шкіряна латочка".

У підсумку, щоб зберегти цілісність раннього дизайну, компанією було вирішено залишити такий дизайн. Але такі годинники вийшли з моди. Тоді маленька кишеня стала відома як "кишеня для монет".

"Щойно люди перестануть використовувати монети, а це має статися з дня на день, ми знайдемо для них іншу назву", - додав Леві.

Источник материала
Поделиться сюжетом