iPad незабаром буде складатися навпіл
iPad незабаром буде складатися навпіл

iPad незабаром буде складатися навпіл

Складати iPad навпіл — дуже погана ідея, якщо ви хочете продовжувати використовувати iPad. Але почуйте мене: він повинен скластися навпіл. Тому, що з телефону, що складається, це було б справжньою революційною справою.

По-перше, що взагалі тут відбувається? Професійні iPhone мають більше процесорної потужності, ніж вони знають, що робити. iPad Pro — це неймовірний комп'ютер , який ніхто не може використовувати як комп'ютер . iPad Mini все ще існує ( пілоти літаків TIL люблять iPad Mini ), iPad Air важчий за iPad Pro , і Apple не може зрозуміти, що робити з iPhone нестандартного розміру . Існує забагато артикулів, і я думаю, що Apple може звести чотири з них до одного продукту, що охоплює категорію.

Я думаю про щось на зразок iPad Mini, який можна використовувати як телефон у стилі Samsung Galaxy Z Fold 5 або Google Pixel Fold. У Apple, здається, є всілякі ідеї щодо складання речей навпіл, включаючи великий iPad, схожий на MacBook , і розкладний iPhone . (Чесно кажучи, обидва вони також звучать досить радісно.) Але я прийшов до думки, що iPad має набагато більше сенсу, якщо уявити його як розкладний телефон.

Apple вже досягла оптимальної худорлявості. iPad Pro тонший за більшість телефонів (і будь-який інший комп’ютер, вироблений Apple). Який сенс, як не скласти навпіл? Хтось скаржився на занадто товстий iPad? Товщина найтоншого iPad Pro становить 5,1 мм — якщо його складіть навпіл, то він лише на пару міліметрів товщий за iPhone 15 Pro Max. Місію виконано. І якщо Apple збирається наполягати на тому, що такі речі, як плаваюча панель вкладок, є достатньо хорошими багатозадачними інструментами, щоб люди могли виконувати завдання на iPad, тоді вона може просто перетворити цю річ на телефон.

А якщо говорити про iOS 18 — вибачте, iPadOS 18 — ви бачили нові функції рукописного введення ? Вони виглядають приголомшливо. За допомогою Apple Pencil ви можете написати нотатку, а функція під назвою Smart Script автоматично впорядкує ваші записи. Але ось що чудово: ви можете стерти частину своєї рукописної нотатки або щось видряпати, і текст розтечеться, щоб заповнити порожній простір. Це вирішує одну з проблем, з якими я стикаюся під час писання стилусом на телефонах — додавати текст легко, але як тільки ви видаляєте щось зі свого списку покупок, це дуже швидко стає потворним.

Але, чесно кажучи, я не пишу список на iPad, а потім беру його за продуктами, щоб викреслювати речі, блукаючи біля Trader Joe's. Але що, якби ви написали ці нотатки на великому екрані, схожому на планшет, а потім склали все навпіл, щоб взяти з собою? Це має набагато більше сенсу. Apple не хоче визнавати, що iPad є пристроєм для перебування вдома; якби він міг скластися навпіл, можливо, ми були б більш схильні взяти його з собою.

Цілком можливо, що керівникам Apple дуже подобається продавати людям телефон і планшет і вони не мають наміру продавати їм один продукт замість цього. Я не ходив у бізнес-школу чи щось там, але добре. Я лише хочу сказати, що важко захопитися iPad, коли у мене вже є телефон і комп’ютер, але iPad, який складається навпіл?

Источник материала
Поделиться сюжетом