Ксенію Мішину порівнюють з Анджеліною Джолі: ефектний look та вигляд акторки
Ксенію Мішину порівнюють з Анджеліною Джолі: ефектний look та вигляд акторки

Ксенію Мішину порівнюють з Анджеліною Джолі: ефектний look та вигляд акторки

Ксенія Мішина вміє стильно одягатися та підбирати для себе вбрання у casual-cтилі. У її гардеробі є універсальні речі, які вона вдало поєднує між собою.

Акторка є палкою прихильницею чорного кольору, тож свій образ створила на основі темного верху та низу.

Образ Ксенії Мішиної

Перед 1-мільйонною аудиторією головна героїня реаліті-шоу "Холостячка", яке кілька років тому транслювалося на СТБ, постала у красивому образі.

Ксенія одягнула чорну футболку оверсайз з подовженими рукавами та масивними плечиками, яку підкотила та заправила в бюстгальтер так, щоб утворити топ.

До футболки акторка одягнула чорні штани на високій посадці, які вдало підкреслили її фігуру та витончену талію. Довге волосся знаменитість зав’язала у пучок та довершила look сонцезахисними окулярами.

Прихильники у мережі засипали Ксенію коментарями та навіть зазначили, що вона доволі схожа з голлівудською акторкою Анджеліною Джолі.

  • "Дуже тут схожі на Анджеліну Джолі";
  • "Українська Анджеліна Джолі";
  • "Неймовірна";
  • "Шикарна";
  • "Фігура топ".

Повторити образ, як у Ксенії Мішиної, доволі просто. Для цього вам знадобиться футболка та штани будь-якого кольору для створення монохромного образу. Важливо лише обрати верх, який не буде вас сильно обтискати та штани на високій посадці, які вигідно підкреслять струнку талію.

Теги по теме
Стиль и мода
Источник материала
Поделиться сюжетом