Несправедливо забутий рецепт із СРСР: пишні котлети з печінки
Несправедливо забутий рецепт із СРСР: пишні котлети з печінки

Несправедливо забутий рецепт із СРСР: пишні котлети з печінки

Чудовий рецепт рублених котлет для тих, хто любить печінку.
Час приготування:
20 хв
Час на підготовку:
15 хв
Калорійність
6 ккал
Кухня
Інтернаціональна

Якщо вам уже набридла печінка у звичайному сметанному соусі, то час спробувати приготувати рублені котлети. Усі ми знаємо про користь і швидкість приготування печінки, тому пропонуємо вам згадати трохи призабутий рецепт такої смачної вечері.

Рублені котлети з печінки - легкий рецепт

Інгредієнти:

Печінку (можна використовувати будь-яку, але з курячої котлети будуть найніжнішими) і молоду цибулю нарізаємо на маленькі шматочки.

Додаємо яйця, сметану, сіль і перець, перемішуємо.

Тепер всипаємо крохмаль або ж борошно, за бажанням, усе добре перемішуємо.

Розігріваємо олію в сковороді й обсмажуємо котлети з обох боків до рум'яної скоринки.

На гарнір можна приготувати рис, гречку або ж картопляне пюре. Приємного апетиту!

Дивіться відео, як готувати рублені котлети з печінки:

Хто така mamanata.food?

mamanata.food - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На mamanata.food підписані понад 40 тисяч користувачів соцмережі.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом