Нестабільні Терези та стурбовані Овни: гороскоп на тиждень 17 – 23 червня для чоловіків
Нестабільні Терези та стурбовані Овни: гороскоп на тиждень 17 – 23 червня для чоловіків

Нестабільні Терези та стурбовані Овни: гороскоп на тиждень 17 – 23 червня для чоловіків

Левам варто побути трохи скромнішими, Козерогам – не цуратися ліні, а Рибам – пошукати свій особливий скарб. Про це та більше читай на Men 24 у гороскопі для чоловіків на тиждень із 17 червня і до 23 червня 2024 року.

Гороскоп на тиждень 17 червня – 23 червня для чоловіків

  • Овен. Цього тижня твоя енергія буде на рівні стурбованого хом'яка у колесі. Якщо раптом вирішиш стати супергероєм, не забудь костюм удома. І ще не забувай, що іноді варто просто зупинитися і подивитися на хмари, а заодно пошукати нові ідеї.
  • Телець. Твоя наполегливість цього тижня буде настільки сильною, що ти навіть зможеш пересунути гори. Хоча краще залишити їх на місці. Якщо вирішиш змінити щось у своєму житті, почни з маленьких кроків – наприклад, із нової зубної щітки.
  • Близнюки. Твоя соціальна активність цього тижня буде на рівні вечірки з тисячею гостей. Якщо раптом відчуєш, що тебе занадто багато, спробуй виділити час для себе. І знайди час на книжку чи фільм, адже навіть найактивніші потребують трохи спокою.
  • Рак. Цього тижня ти будеш настільки емоційним, що навіть твій кактус може скидатися на стурбованого. Якщо відчуєш, що тебе переповнюють почуття, просто обійми свою найближчу людину. Та дай собі трохи простору, особливо для відпочинку.
  • Лев. Твоя амбіційність цього тижня буде на рівні підкорювача всесвіту. Та якщо вирішиш організувати шоу, не забудь запросити глядачів. Пам'ятай, що іноді варто бути трохи скромнішим, щоб не налякати чи не відштовхнути оточення своєю величчю.
  • Діва. Твоя педантичність цього тижня буде настільки сильною, що ти захочеш навести лад у всьому, хоч у цілому світі. Якщо відчуєш, що все навколо неідеальне, спробуйте видихнути й залишити дещо без змін. Дозволь собі маленький безлад, хоча б у шафі.

На кожен знак Зодіаку у зірок є свої міркування щодо порад та можливих подій / Колаж 24 Каналу

  • Терези. Цього тижня ти будеш трохи нестабільним, навіть відбиток у дзеркалі виглядатиме збентеженим. Якщо не можеш вирішити, що одягнути, спробуй комбінувати. І ще раз нагадуємо: іноді варто прийняти рішення просто для того, щоб рухатися далі.
  • Скорпіон. Твій магнетизм цього тижня буде настільки сильним, що до тебе притягнуться навіть магніти з холодильника. Якщо відчуєш, що всі хочуть твоєї уваги, не бійся встановити межі. Іноді дозволяй собі трохи відпочинку, навіть якщо це просто диван.
  • Стрілець. Цього тижня ти відчуєш піднесення енергії, що надихне тебе на великі досягнення. Але не забувай про забави! Стрільці завжди знають, як весело провести час, навіть якщо це зустріч з сусідом у ліфті чи поїздка до магазину. Тож зберігай посмішку!
  • Козеріг. Цього тижня зірки рекомендують тобі взяти перерву від своїх планів і намірів, а замість цього присвятити увагу власній ліні. Не дарма ж кажуть, що часом найкращі ідеї народжуються, коли ми не робимо нічого!
  • Водолій. У цей тиждень варто зосередитися на своїх цілях і намірах. Зірки обіцяють тобі вдачу у важливих справах, але не забувай про відпочинок. Нехай ретельне планування поможе тобі досягти успіху – або принаймні принести веселі моменти!
  • Риби. На цьому тижні тебе можуть охопити сильні почуття. А іноді може здатися, ніби ти на глибині океану. Та не поглядай на це як на невдачу, адже океан – це місце, де приховані важливі таємниці. Можливо, ти знайдеш саме там свій власний скарб.
Источник материала
Поделиться сюжетом