Ось можливі ціни на Galaxy Watch 7 і Watch Ultra
Ось можливі ціни на Galaxy Watch 7 і Watch Ultra

Ось можливі ціни на Galaxy Watch 7 і Watch Ultra

Нова серія Samsung Galaxy Watch 7 нещодавно з’явилася на платформі сертифікації BIS Індії, що підтверджує її запуск в Індії. Цього разу серія Galaxy Watch 7 складатиметься з додаткової моделі Ultra, яка, ймовірно, буде називатися Galaxy Watch Ultra. Витік рендерів Galaxy Watch Ultra вже з’явився в мережі.

В останніх новинах Passionategeekz оприлюднив ціни та колірні варіанти нових годинників Samsung у США. Отже, давайте подивимось.

Модель Galaxy Watch 7 40 мм коштуватиме від 299 до 310 доларів (близько 25 000 рупій). Примітно, що це те саме, що Galaxy Watch 6 Classic. Galaxy Watch 7 буде доступний у трьох різних кольорах – «Marbal Gray», «Cream white» і «Forest Green». Watch 6 пропонував лише два варіанти кольорів – золотий і графітовий для моделі 40 мм.

Говорячи про Galaxy Watch Ultra, очікується, що він буде конкурувати з Apple Watch Ultra 2 за своїми преміальними функціями. Повідомляється, що він буде доступний у кольорі Titanium Grey.

За даними 91Mobiles, 47-міліметрова версія Galaxy Watch Ultra може коштувати від 699 до 710 доларів США, що становить приблизно 60 000 рупій. Для контексту Apple пропонує Watch Ultra 2 за 799 доларів США в США та 89 900 рупій в Індії.

Згідно зі списком FCC Galaxy Watch 7, пристрій підтримуватиме бездротову зарядку потужністю 15 Вт, що є значним покращенням у порівнянні з 10 Вт серії Galaxy Watch 6.

Окрім нових годинників, Samsung також представить своє шосте покоління складних годинників, довгоочікуваний Galaxy Ring, оновлену серію Galaxy Buds 3 і, можливо, нові ноутбуки на майбутній події Galaxy Unpacked, яка, як очікується, відбудеться в першій половині липня.

Источник материала
Поделиться сюжетом