Перекрили Кримський міст, у військових частинах – тривога: окупанти бідкаються на атаку дронів
Перекрили Кримський міст, у військових частинах – тривога: окупанти бідкаються на атаку дронів

Перекрили Кримський міст, у військових частинах – тривога: окупанти бідкаються на атаку дронів

Про це пишуть у місцевих телеграм-каналах. Ба більше, сигнал тривоги лунає навіть у військових частинах, передає 24 Канал.

Тривожна ніч у Криму

За кілька хвилин після півночі в тимчасово окупованому Криму пролунали сирени. Так, окупанти попередили про загрозу атаки безпілотників.

Нажахані окупанти відразу перекрили рух Кримським мостом і почали запевняти, що "пе-ве-о" нібито вже знищує цілі.

Зокрема, вибухи вже чули у Керчі. Після цього окупанти попередили також про ракетну небезпеку. Щоправда, кожної хвилини "попередження" змінювалися – то окупанти заявляли лише про "атаку дронів", то попереджали про "загрозу балістики".

Як пишуть у мережі, у військових частинах Севастополя та Сімферополя вже пролунала тривога. Окрім того, ворог буцімто підняв авіацію з аеродрому Бельбек.

Також у мережі пишуть, що "гучно" було в районі Стрілецькій бухті. Телеграм-канал "Кримський вітер" припускає, що до Севастополя міг завітати морський дрон, однак деталі наразі невідомі, що вже є третім типом озброєння, яким буцімто атакують Крим.

Окрім Керчі та Севастополя, вибухи також чули і в Євпаторії. Ворожі телеграм-канали пишуть, що на півострові працює "пе-ве-о", але тепер вже нібито по "безекіпажних катерах".

Вибухи у Криму

  • У ніч проти 12 червня у тимчасово окупованому Криму також було тривожно. Так, уночі там лунали потужні вибухи. Як згодом стало відомо, внаслідок вибухів у Криму було знищено два російські ЗРК С-300 та уражено ЗРК С-400.
  • Днем раніше, 11 червня, потужні вибухи чули на аеродромі Бельбек. Офіційно окупаційна влада не коментувала, що стало причиною вибухів на летовищі.
  • Вночі 10 червня українські захисники також успішно відпрацювали по цілях у тимчасово окупованому Криму. Так, Сили оборони завдали успішних ударів по одному зенітному ракетному дивізіону С-400 окупантів в районі Джанкоя, а також двох ворожих зенітних ракетних дивізіонах С-300 біля Чорноморського та Євпаторії.
Теги по теме
Крым
Источник материала
Поделиться сюжетом