Розкрито ціни та дату виходу оновленого двійника Nokia Lumia 920 з новим чіпом і камерою
Розкрито ціни та дату виходу оновленого двійника Nokia Lumia 920 з новим чіпом і камерою

Розкрито ціни та дату виходу оновленого двійника Nokia Lumia 920 з новим чіпом і камерою

Кілька тижнів тому в мережі Інтернет з’явилася інформація про відродження впізнаваного дизайну смартфона Nokia Lumia 920 у новій моделі HMD Skyline, а зараз інформатор smashx_60 публікує більше подробиць про майбутню новинку, повідомляє сайт NotebookCheck.

Як повідомляє інформатор, смартфон HMD Skyline буде випущений у двох варіантах, що відрізняються заявленими термінами підтримки — стандартна варіація отримуватиме оновлення Android та безпеки протягом трьох років, а для бізнес-версії (Business Edition) період випуску апдейтів безпеки буде розширено до п’яти років.

Стверджується, що стандартний варіант HMD Skyline буде представлений у чотирьох колірних оформленнях з цінником 459 євро за версію з 8 ГБ оперативної пам’яті та 499 євро за 12 ГБ, а модель HMD Skyline Business Edition отримає суворий чорний дизайн і буде оцінена в 520 євро за модифікацію з 8 ГБ ОЗП. Усі версії мають бути забезпечені накопичувачем об’ємом 256 ГБ.

На представлених інформатором рендерах видно, що смартфон HMD Skyline зовні дуже схожий з Nokia Lumia 920, хоча має більш округлені кути, виріз для селфі-камери на передній стороні, а також більш тонкі рамки екрану.

Раніше стало відомо, що новинка може обзавестися чіпсетом Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2, забезпеченим 4 продуктивними ядрами ARM Cortex-A78 з тактовою частотою до 2.4 ГГц і 4 ефективними ядрами Cortex-A55 з технологією A 4, MO з 1.95 ГГц, роздільною здатністю FHD+ та частотою оновлення 120 Гц, 108-Мп основною камерою з датчиком Samsung ISOCELL HM2 та 2-Мп модулем на задній панелі, камерою для селфі та відеодзвінків на 32 Мп, акумулятором на 4900 мА · год з 33-Вт провідний заряд Android 14.

Очікується, що запуск смартфона HMD Skyline відбудеться у середині липня поточного року.

Источник материала
Поделиться сюжетом