Що віщує сорока, яка прилетіла до будинку: варіантів є багато
Що віщує сорока, яка прилетіла до будинку: варіантів є багато

Що віщує сорока, яка прилетіла до будинку: варіантів є багато

Якщо ви вважаєте що сорока біля дому може принести проблеми, то потрібно підняти шапку, після цього – вклонити та перехреститися. А що ще віщує цей птах, за народними повір'ями, дізнавайтеся на сайті.

Що віщує сорока: народні прикмети про птаха

Якщо до будинку прилетить сорока та сяде на вікно, то господарям слід чекати на новини. Хороша вісточка буде у родині, якщо птах з'явився у момент, коли хтось хворіє. Вважається, що сорока приносить одужання. Буває, що вона одразу відлітає, а не засиджується на вікні. Тоді з людьми трапиться щось погане. Зокрема, оселю можуть обікрасти злодії.

  • Радісна сорока – до приємних новин від родичів.
  • Якщо птах кричить, то скоро у сім'ї народиться дитина або буде весілля.
  • Якщо він неспокійний, то хтось пліткує про господарів дому.

Які є прикмети про сороку / Фото Canva

Інколи сорока може скакати по вікні або заглядати в середину. У народі кажуть, що така поведінка птаха не до добра. Однак є люди, які стверджують, що цей знак – хороший. Поганою прикметою також вважається, якщо сорока вріжеться у вікно. Хтось з сім'ї може постраждати або померти. Варто взяти до уваги цю ситуацію, адже у такому разі можна врятуватися від біди.

  • Сорока літає над будинком – буде пожежа, смерть або повінь.
  • Сорока гуляє по подвір'ю – чекайте на фінансові проблеми.

Народні прикмети про сороку є доволі цікавими. Однак багато людей вже не сприймають їх серйозно, а вважають, що це все – вигадки.

Теги по теме
Стиль жизни
Источник материала
Поделиться сюжетом