Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки: фото співачки у формі
Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки: фото співачки у формі

Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки: фото співачки у формі

Також є світлини знаменитості зі зброєю. Крім того, опублікували відео, де Тіна Кароль вчиться надавати медичну допомогу пораненому.

З'ясувалося, що військовий вишкіл співачка проходила у червні. Разом з нею були ще й інші учасники, яких можна побачити на спільному фото.

Ми намагаємося розвиватись від курсу до курсу разом з вами, та відчуваючи довіру зі сторони медійних осіб, ми ще більш сповнюємося натхненням,
– зазначила команда "Резервіст".

Хто з українських зірок нещодавно долучився до війська

  • Днями до 13-ї окремої бригади Нацгвардії "Хартія" приєдналися учасники гурту "Жадан і Собаки", включно з лідером колективу. Зараз вони проходять військовий вишкіл у навчальному центрі.
  • Відома українська режисерка Олена Апчел також вирішила стати на захист України. Вона проходить інтенсивне навчання, щоб бути готовою до виконання бойових завдань.
  • Сергій Мартинюк, фронтмен гурту "Фіолет", 29 травня приєднався до Збройних сил України. Попереду в нього – базовий військовий вишкіл, який допоможе здобути необхідні знання та навички.
  • Засновник видавництва "Лабораторія" та стартапу "Лібраріус" Антон Мартинов теж не залишився осторонь і мобілізувався після отримання повістки.
  • Актор Юрій Феліпенкотакож вступив до лав ЗСУ, приєднавшись до батальйону "Ахіллес" 92-ї окремої десантно-штурмової бригади.
Источник материала
Поделиться сюжетом