Україна отримає винищувачі F-16: Сирський розповів, як до цього готується РФ
Україна отримає винищувачі F-16: Сирський розповів, як до цього готується РФ

Україна отримає винищувачі F-16: Сирський розповів, як до цього готується РФ

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський запевнив, що після прибуття перших F-16 "час гратиме на нашу користь". На тлі такої перспективи російським окупантам поставили кілька завдань.

ЗС РФ все готуються до того, що Сили оборони посилять нові "пташки" F-16. Деталями 17 червня поділився головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Він повідомив, що нині основні зусилля РФ зосереджені на Покровському напрямку. Туди ворог перекинув переважну кількість ударних бригад і полків. "Жорсткі бої" тривають в районах Глибокого, Часового Яру, Старомайорська, Роботиного, Кринок та островів у прибережній частині лівого берега Дніпра.

"Ворог чудово розуміє, що в результаті поступового надходження значної кількості озброєння та військової техніки від наших партнерів, прибуття перших F-16, що посилить нашу ППО, час гратиме на нашу користь, а його шанси на успіх будуть зменшуватись", — підкреслив Сирський.

З його слів, через це Росія докладає усіх зусиль для того, щоб наростити інтенсивність боїв та розширити їхню географію. Мета ворога — максимально виснажити Сили оборони, зірвати підготовку резервів та не допустити переходу до активного контрнаступу.

Головнокомандувач ЗСУ додав, що днями у Донецькій області захисник самотужки взяв у полон чотирьох російських бійців. Сирський подякував йому та іншим воїнам за самовіддану службу.

Нагадаємо, в BILD інформували, що ЗСУ змінили стратегію перед прибуттям винищувачів F-16. Зі слів аналітика Юліана Рьопке, її частиною є послідовне винищення російської ППО.

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко розповів, які завдання зможуть виконувати F-16 залежно від напряму.

Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом