В якій кімнаті не можна тримати роутер: головна помилка
В якій кімнаті не можна тримати роутер: головна помилка

В якій кімнаті не можна тримати роутер: головна помилка

Сигнал Wi-Fi маршрутизатора може бути неоптимальним. Якщо у вас виникли такі проблеми, пам’ятайте, що розташування вашого роутера є важливим фактором для підключення до інтернету. Щоб максимально збільшити швидкість Wi-Fi, не можна встановлювати його в одному місці.

Щоб отримати хороший сигнал Wi-Fi, пристрій потрібно розмістити так, щоб його сигнал поширювався по всій оселі. І якщо є місце, де їх не варто розміщувати, так це на кухні. Про це пише santeplusmag.

Чому не варто тримати модем Wi-Fi на кухні

У кімнаті є пристрої, які заважають сигналу, що випромінюється роутером. Особливо це стосується мікрохвильових печей, які можуть раптово обмежити або розірвати з’єднання під час розігріву їжі.

Мало того, не тільки електронні пристрої можуть заважати прийому сигналу Wi-Fi. Багато побутових приладів, таких як духовки, пральні машини та холодильники, виготовлені з металу.

Де потрібно розміщувати роутер у домі

Як ми вже з’ясували, кухня — дуже несприятливе приміщення для роботи модема. Найкраще розмістити його в кімнаті в центрі дому, якомога далі від металевих предметів та інших перешкод.

Источник материала
Поделиться сюжетом