Відбивні із сардельок: як приготувати ситну страву
Відбивні із сардельок: як приготувати ситну страву

Відбивні із сардельок: як приготувати ситну страву

Відбивні можна готувати не тільки з м'яса та печінки, але ще й із сардельок. Вам потрібно лише їх порізати на слайси і обмокнути в кляр.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і простих у приготуванні відбивних із сардельок у клярі.

Інгредієнти:

  • Сардельки із сиром
  • Яйця – 2 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Борошно – 140 г
  • Молоко – 50 мл 
  • Сіль – 1/2 ч. л.
  • Цукор – 1/2 ч.л.
  • Масло

Спосіб приготування:

1. Кляр: у глибокій мисці змішайте яйця, сіль, цукор, молоко та майонез. Ретельно все збийте і додайте борошно, перемішайте до однорідності.

2. Сардельки наріжте.

3. Кожну обмокніть у кляр і обсмажте на сковороді з олією до гарної рум'яної скоринки.

Викладіть на паперову серветку, щоб забрати зайву олію!

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • М'ясо по-французьки без майонезу
  • М'ясо по-французьки з грибами
  • М'ясо по-французьки зі свинини
Источник материала
Поделиться сюжетом