![Відбивні із сардельок: як приготувати ситну страву](https://thumbor.my.ua/ac-Zs7cdZIsGv9aWbym7-9wbx2Y=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7f1aa9f490f8a4563e69cf0450a26d67.jpg)
Відбивні із сардельок: як приготувати ситну страву
Відбивні можна готувати не тільки з м'яса та печінки, але ще й із сардельок. Вам потрібно лише їх порізати на слайси і обмокнути в кляр.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і простих у приготуванні відбивних із сардельок у клярі.
Інгредієнти:
- Сардельки із сиром
- Яйця – 2 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
- Борошно – 140 г
- Молоко – 50 мл
- Сіль – 1/2 ч. л.
- Цукор – 1/2 ч.л.
- Масло
Спосіб приготування:
1. Кляр: у глибокій мисці змішайте яйця, сіль, цукор, молоко та майонез. Ретельно все збийте і додайте борошно, перемішайте до однорідності.
2. Сардельки наріжте.
3. Кожну обмокніть у кляр і обсмажте на сковороді з олією до гарної рум'яної скоринки.
Викладіть на паперову серветку, щоб забрати зайву олію!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- М'ясо по-французьки без майонезу
- М'ясо по-французьки з грибами
- М'ясо по-французьки зі свинини