З’являються зображення OnePlus Ace 3 Pro
З’являються зображення OnePlus Ace 3 Pro

З’являються зображення OnePlus Ace 3 Pro

Кілька звітів стверджують, що OnePlus Ace 3 Pro – це наступний телефон OnePlus для китайського ринку. Ймовірно, бренд може випустити офіційні тизери телефону з цього тижня. Однак деякі зображення телефону вже з’явилися на Weibo, показуючи його дизайн у двох варіантах кольорів.

З’являються деталі дизайну, дисплея та чіпсета OnePlus Ace 3 Pro

Користувач Weibo поділився зображеннями, які дають перший погляд на OnePlus Ace 3 Pro. Перш ніж читати вперед, читачі повинні знати, що автентичність зображень не може бути перевірена. З усім тим, зображення демонструють телефон у білому та синьому варіантах.

Можна побачити Ace 3 Pro з круглим модулем камери на задній панелі. На відміну від останніх флагманських телефонів від OnePlus, модуль камери Ace 3 Pro не зливається з боковою рамкою. Інші зображення показують, що пристрій оснащено OLED-екраном із загнутими краями на передній панелі, який пропонує роздільну здатність 1,5K.

Китайський текст описує, що дисплей Ace 3 Pro забезпечуватиме покращений захист очей. Він покращує якість дисплея, яскравість, комфорт для очей, термін служби та плавність, отримавши рейтинг DisplayMate A+. Під капотом пристрій буде оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 3. На зображеннях також видно наявність повзунка попередження зліва та кнопок гучності та живлення справа.

Ходять чутки, що Ace 3 Pro буде оснащений акумулятором ємністю 6100 мАг із зарядкою 100 Вт. Очікується, що він отримає до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5x і 1 ТБ пам’яті UFS 4.0. Він матиме 50-мегапіксельну+8-мегапіксельну+2-мегапіксельну потрійну камеру та 16-мегапіксельну фронтальну камеру. Однак у витоку ці подробиці не згадуються.

Источник материала
Поделиться сюжетом