![Беремо кабачок і готуємо шикарні голубці: феєричний спосіб](https://thumbor.my.ua/D-Fc1g1lltaDXMCUhRHS7VuC0ps=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F877757ca23dc8bee06a7fc3ca73692e0.jpg)
Беремо кабачок і готуємо шикарні голубці: феєричний спосіб
У кожної господині точно є свій фірмовий рецепт приготування голубців, але іноді все ж хочеться спробувати щось нове. Пропонуємо вам приготувати голубці з кабачків і потішити рідних цікавою стравою.
Голубці з кабачків - новий рецепт
Інгредієнти:
Для заливки:
Спочатку готуємо начинку: подрібніть і обсмажте цибулю з морквою, тепер змішайте овочі, відварений рис, фарш, улюблену зелень, сіль і перець.
Невеликий кабачок наріжте слайсами, на кожну скибочку відправте начинку і скрутіть рулетиком.
Підготовлені рулетики відправте у форму для запікання.
Для заливки змішайте сметану, томатний соус, сіль і воду.
Залийте голубці соусом, накрийте форму фольгою і запікайте страву в духовці 30 хвилин за температури 190 градусів.
Тепер прибери фольгу і тримайте голубці в духовці ще 30 хвилин. До речі, ще можна посипати страву натертим твердим сиром.
Приємного апетиту!
Дивіться відео, як готувати голубці з кабачків:
Хто така vistovska_cooking?
vistovska_cooking - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На vistovska_cooking підписані понад 90 тисяч користувачів соцмережі.
Читайте також: