Беремо кабачок і готуємо шикарні голубці: феєричний спосіб
Беремо кабачок і готуємо шикарні голубці: феєричний спосіб

Беремо кабачок і готуємо шикарні голубці: феєричний спосіб

Оригінальний рецепт приготування голубців для тих, хто не любить возитися з капустою.
Час приготування:
60 хв
Час на підготовку:
20 хв
Порції
6 порції
Кухня
Інтернаціональна

У кожної господині точно є свій фірмовий рецепт приготування голубців, але іноді все ж хочеться спробувати щось нове. Пропонуємо вам приготувати голубці з кабачків і потішити рідних цікавою стравою.

Голубці з кабачків - новий рецепт

Інгредієнти:

Для заливки:

Спочатку готуємо начинку: подрібніть і обсмажте цибулю з морквою, тепер змішайте овочі, відварений рис, фарш, улюблену зелень, сіль і перець.

Невеликий кабачок наріжте слайсами, на кожну скибочку відправте начинку і скрутіть рулетиком.

Підготовлені рулетики відправте у форму для запікання.

Для заливки змішайте сметану, томатний соус, сіль і воду.

Залийте голубці соусом, накрийте форму фольгою і запікайте страву в духовці 30 хвилин за температури 190 градусів.

Тепер прибери фольгу і тримайте голубці в духовці ще 30 хвилин. До речі, ще можна посипати страву натертим твердим сиром.

Приємного апетиту!

Дивіться відео, як готувати голубці з кабачків:

Хто така vistovska_cooking?

vistovska_cooking - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На vistovska_cooking підписані понад 90 тисяч користувачів соцмережі.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом