До картоплі чи макаронів: підлива з печериць на швидку руку
До картоплі чи макаронів: підлива з печериць на швидку руку

До картоплі чи макаронів: підлива з печериць на швидку руку

Підлива з печерицями дуже смачна, має насичений грибний смак. А ще так швидко готується!

Грибна підлива

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Так смакота / Фото kwestia smaku

Приготування:

  1. Почистіть гриби та вимийте їх.
  2. Наріжте гриби на кубики.
  3. Цибулю дрібно наріжте, часник тисніть або дрібно наріжте.
  4. У більшій сковороді розтопіть приблизно 30 грамів вершкового масла та 1 столову ложку оливкової олії.
  5. Додайте цибулю і смажте приблизно 5 – 7 хвилин.
  6. В кінці додайте часник і обсмажте ще 1 – 2 хвилини, злегка підрум'янюючи інгредієнти.
  7. Влийте вино або бульйон і доведіть до кипіння на сильному вогні. Варіть протягом хвилини, поки більша частина рідини не випарується і в каструлі.
  8. Додайте решту масла та оливкової олії.
  9. Збільште вогонь, додайте гриби та смажте на сильному вогні приблизно 6 хвилин, періодично помішуючи.
  10. В кінці приправте сіллю і перцем.
  11. Влийте вершки та доведіть до кипіння на середньому вогні. Варіть приблизно 2 хвилини, поки соус трохи не загусне, в кінці додайте петрушку.
Источник материала
Поделиться сюжетом