iOS 18 значно прискорює нейронну обробку даних у iPhone 15 Pro Max
iOS 18 значно прискорює нейронну обробку даних у iPhone 15 Pro Max

iOS 18 значно прискорює нейронну обробку даних у iPhone 15 Pro Max

Результати Geekbench, що порівнюють продуктивність технології машинного навчання iPhone 15 Pro Max у iOS 17 та iOS 18, показують, що навіть у бета-версії спостерігається значний приріст продуктивності.

Апаратне забезпечення iPhone 15 Pro Max вже значно покращило швидкість роботи в порівнянні з попередником, згідно з загальним показником Geekbench 6. Однак перші результати тестування iPhone 15 Pro Max з використанням iOS 18 і, зокрема, її блоку нейронної обробки, показали, що пристрій може бути ще швидше.

Як вперше було зазначено у гілці X/Twitter, цифри виявилися напрочуд високими. Але, схоже, вони підтверджуються низкою отриманих результатів на сайті Geekbench.

Так, у тесті iOS 17.5.1 – і знову ж таки, спеціально для обробки даних нейронним двигуном – iPhone 15 Pro Max отримав у Geekbench 6249 балів. Здавалося б, той самий пристрій, оновлений до iOS 18, отримав у тому ж тесті 7816 балів.

Оцінки та специфікації не завжди легко переносяться в універсальні реальні сценарії. Особливо якщо йдеться виключно про елементи машинного навчання.

Але це все одно свідчить про те, що iOS 18 оптимізує ядра нейронного двигуна iPhone більше, ніж iOS 17.

Те ж джерело стверджує, що результати ще більш вражають у різних тестах Geekbench на роботу з текстом. Там оновлення до iOS 18 покращило один із результатів на 1000%.

Источник материала
Поделиться сюжетом