Як виділити зелені очі: геніальний лайфхак змінить ваш макіяж
Як виділити зелені очі: геніальний лайфхак змінить ваш макіяж

Як виділити зелені очі: геніальний лайфхак змінить ваш макіяж

За статистикою, всього близько 2% людей у світі мають зелені очі. Тому порад для макіяжу їм дають не так багато, як синьооким або карооким, хоча насправді деякі б’ютілайфхаки краще працюють для них.

Так візажисти твердять, що для зеленооких людей несподівано добре спрацьовує один трюк із тушшю. OBOZ.UA розповідає, що саме це за трюк.

Минулого року чимало блогерів у TikTok вирішили спробувати замінити свою звичну чорну туш на бордову. І цей винний відтінок особливо гарно заграв саме на зеленооких людях.

Так, вона здатна підкреслити незвичний відтінок карих очей або зробити звичний повсякденний макіяж більш м’яким та менш драматичним. Але саме із зеленими очима бордова туш створила найбільш вражаючий ефект.

На відміну від чорної, вона не створює занадто сильний контраст з цим кольором очей. При цьому поєднується із зеленим навіть краще, ніж більш звичайна коричнева туш.

Якщо наносити продукт в один шар, навіть із застосуванням праймера, великої різниці із чорною ви не побачите, хоча вона все одно обрамлятиме очі більш м’яко. А от якщо нанести бордову туш у кілька шарів, темно-бордовий відтінок проявиться, але при цьому виглядатиме ніжно і добре відтінятиме зелений колір райдужки.

При цьому стежте, щоби щіточка бордової туші добре розділяла ваші вії. Чим пухнастішими вони будуть, тим краще проявиться незвичайний колір.

Хоча бордовий сторонньому спостерігачеві може здатися похмурим відтінком, насправді м'який, романтичний ефект вій кольору червоного вина ідеально підходить для літа. Можливо, вам навіть захочеться назавжди відмовитись від чорної туші.

Раніше OBOZ.UA розповідав, який прийом дозволить наносити туш краще і зберігати її у хорошому стані довше.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом