Клопотенко розповів, що любить їсти Олена Зеленська
Клопотенко розповів, що любить їсти Олена Зеленська

Клопотенко розповів, що любить їсти Олена Зеленська

Євген Клопотенко неодноразово зустрічався з Першою леді України та готував для неї страви. Плюс вони разом працювали над проєктом шкільного харчування.

Відомий український кулінар і громадський діяч Євген Клопотенко, який багато часу працював із Першою леді України Оленою Зеленською над проєктом оновленого харчування, заявив, що вона неперебірлива в їжі та має гарний апетит. Про це кулінар розповів в інтерв'ю проєкту "Факти ICTV".

Клопотенко пояснив, що пані Зеленська куштує абсолютно все, проте особливо полюбляє ліниві вареники та омлети.

"Якщо чесно, вона така - немає такого, що це я їм, а це - не їм. Їм! Має хороший апетит. У хорошої людини має бути хороший апетит", - сказав Клопотенко.

Кулінар розповів, що коли Перша леді побачила, що в авторській збірці, яку він приготував для шкільних їдалень, є рецепти 20 варіацій омлетів, то одразу ж захотіла і собі таку добірку.

"Я заберу собі додому, мені якраз на 20 днів", - цитує її кулінар.

Нагадаємо, раніше шеф-кухар Євген Клопотенко зізнався, що в питаннях кохання він віддає перевагу нетрадиційному підходу: вірним він може бути лише одній коханій - кулінарії.

Також популяризатор української кухні без натяків прокоментував чутки про свою орієнтацію - Клопотенко чесно відповів на запитання, чи зміг би зробити камінг-аут.

Інші матеріали:

Источник материала
Поделиться сюжетом