На Steam виклали українську гру про пса, який рятує людину
На Steam виклали українську гру про пса, який рятує людину

На Steam виклали українську гру про пса, який рятує людину

Гравцям пропонується побути в ролі Гайда, задіювати собачі чуття та навики.

Самостійний розробник Дмитро Яринич презентував на платформі Steam онлайн-гру «Tailgate». Це – історія підстаркуватого лабрадора Гайда з селища Сан-Педро на Київщині, який вирушає на пошуки свого господаря.

Гравцям пропонується побути в ролі Гайда, досліджувати околиці села за допомогою собачих чуттів та навиків, а за одно «по-собачому» розв’язувати різноманітні головоломки та завдання.

Скриншот сцени з гри «Tailgate»

У грі створено дев’ять рівнів із різними локаціями, серед яких сільські вулиці, закинутий склад будматеріалів, фортеця «сірків-безхатьків», дикий степ та таємничий паралельний собачий світ.

Скриншот сцени з гри «Tailgate»

На своєму шляху Гайд зустрічає інших тварин та спілкується з ними. Серед них є кішка, яка вміє читати, мопс із талантами дипломата та пес-безхатько з навичками виживання.

Офіційний вихід гри запланований на наступний рік.

  • Читайте також: Вийшла демоверсія української відеогри Broken Life

Фото: онлайн-гра «Tailgate» / Steam

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом