Настя Каменських заспівала у США російською мовою - деталі
Настя Каменських заспівала у США російською мовою - деталі

Настя Каменських заспівала у США російською мовою - деталі

Настя Каменських виконала на концерті у США пісні мовою країни-терориста РФ.

Українська співачка Настя Каменських зараз перебуває на гастролях у США, але, як виявилося, там вона співає російською мовою.

На сторінці "Главкома" в соціальній мережі X з'явилося відео, на якому співачка виконала пісні "Красное вино", "Это моя ночь" та інші мовою країни-окупанта РФ.

Настя Каменських інфографіка / Главред

Також у "Главкомі" звернули увагу на те, що, гастролюючи в США, співачка публікує в Instagram контент, знятий у Мексиці.

Хто така Настя Каменських?

Настя Каменських - українська співачка та телеведуча. Зараз вона працює під творчим псевдонімом NK, який ознаменував початок її сольної кар'єри. Усього за два роки Насті Каменських вдалося вийти на міжнародну музичну арену і попрацювати зі світовими зірками в музиці. Її дебютний англо-іспаномовний трек NK "Peligroso" очолив чарти Billboard, Music Choice, MTV, HTV.

Настя Каменських - останні новини по темі

Раніше Настя Каменських у гостях у Євгена Клопотенка розповіла, чи має вона проблеми у шлюбі з Потапом. Співачка зазначила, що знає про чутки, які витають навколо її родини.

Водночас блогер Беспалов переконаний, що NK втягнула чоловіка в любовний трикутник. Він розкрив подробиці стосунків Каменських, її нового коханого та Потапа.

Источник материала
Поделиться сюжетом