Не лише нафтобази в Азові: ЗМІ повідомили цікаву деталь про нічну атаку на Росію
Не лише нафтобази в Азові: ЗМІ повідомили цікаву деталь про нічну атаку на Росію

Не лише нафтобази в Азові: ЗМІ повідомили цікаву деталь про нічну атаку на Росію

Після невеликої перерви "невідомі" безпілотники знову взялися полювати за нафтосховищами та НПЗ країни-агресорки. Як розповідають ЗМІ, у ніч проти 18 червня могли бути уражені три нафтобази ворога.

Прилетіло ще й по Чушці

Так, БпЛА вкотре здійснили "наліт" на територію Росії. Відомо, що вони атакували Азов – місто, яке розташоване за 35 кілометрів від Ростова-на-Дону. Там дрони успішно "приземлилися" на важливі об'єкти, зокрема на сховище нафти "ДонТермінал" та завод "Азовпродукт".

Губернатор Ростовської області підтвердив, що спалахнули резервуари з нафтопродуктами.

Однак, як пишуть російські джерела, вночі дронового удару зазнала також нафтобаза в Темрюкському районі Краснодарського краю.

Десь біля опівночі 18 червня місцеві жителі повідомляли в мережі про вибухи. Офіційної інформації про те, що саме вибухало, міноборони та губернатор не повідомили.

Втім, ЗМІ з'ясували, що був атакований термінал з перевалки наливних нафтопродуктів і хімічних вантажів ТОВ "Югнафтохімтранзит" у селищі Чушка. Виникла пожежа, пошкоджено трубопровід та технічні приміщення. Постраждалих немає. Попередньо атака була здійснена за допомогою українських ракет "Нептун".

Де розташована Чушка: дивіться на карті

Успішна операція ГУР проти військової могутності Росії

  • У ніч на 17 червня теж було неспокійно на території країни – агресорки. Здесяток дронів атакували військові об'єкти у Бєлгородській, Воронезькій та Липецькій областях.
  • Зокрема, у Липецькій області під ударом опинилися Новолипецький комбінат та тракторний завод, які росіяни давно використовують для забезпечення своєї армії.
  • Тракторний завод кілька років тому окупанти перетворили на оборонне підприємство, де виготовляють шасі для військової техніки, зокрема ЗРК С-300.
  • Новолипецькийметалургійний комбінат – одне з найбільших підприємств чорної металургії Росії. Цей завод працює на військово-промисловий комплекс Росії й виконує велику кількість державних замовлень. Сировина з цього підприємства йде на виготовлення російських ракет, артилерії, безпілотників тощо.
Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом