Панкейки, які завжди виходять пухкими та смачними: простий рецепт для сніданку
Панкейки, які завжди виходять пухкими та смачними: простий рецепт для сніданку

Панкейки, які завжди виходять пухкими та смачними: простий рецепт для сніданку

Кулінарна блогерка Юлія Сенич на своїй сторінці в Instagram показала, як приготувати смачні, пухкі та ніжні панкейки, які завжди виходять з першого разу.

Усього на приготування панкейків піде приблизно 20 хвилин – і ідеальний сніданок готовий. Готуються панкейки дуже просто, з цим рецептом впорається навіть дитина.

Для приготування панкейків нам знадобляться прості інгредієнти, які практично завжди є вдома в кожного:

  • молоко (кімнатної температури) - 200 г
  • яйця - 2 шт.
  • борошно - 250 г
  • цукор - 100 г
  • сіль - дрібка
  • ванільний цукор - за бажанням
  • олія ~ 50 г
  • розпушувач - 1 ч.л.

До молока додаємо яйця, цукор, ванільний цукор, дрібку солі та перемішуємо до однорідності. Далі додаємо просіяне борошно з розпушувачем і перемішуємо суміш до обʼєднання всіх інгредієнтів. У кінці додаємо олію та знову перемішуємо тісто.

Смажимо панкейки на сухій антипригарній пательні. На один панкейк виливаємо на пательню приблизно пів ополонка тіста. Смажимо з одного боку до стану, коли зʼявиться багато бульбашок, потім перевертаємо на інший бік і смажимо панкейк іще 2-3 хвилини.

Подаємо панкейки з улюбленим варенням, медом або згущеним молоком, а також доповнюємо свіжими ягодами.

"Панкейки виходять дуже ніжні і пухкі", – додала кулінар.

Останні новини України:

Переможниця "Мастер Шеф" дала рецепт легкого десерту з полуницею.

Як швидко замаринувати цибулю: шеф-кухар дав рецепт універсальної закуски.

Краще за майонез: фіналістка "Мастер Шеф" поділилася рецептами смачних заправок і соусів.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом