Скоро Apple Watch матимуть більший екран і тонший дизайн
Скоро Apple Watch матимуть більший екран і тонший дизайн

Скоро Apple Watch матимуть більший екран і тонший дизайн

Аналітик Мін-Чі Куо заявив у блозі, що наступний Apple Watch буде тоншим і матиме більший екран.

Очікується, що Apple Watch Series 10 буде випущено у вересні, коли компанія зазвичай представляє наступну партію носимих пристроїв і нових моделей iPhone. Куо сказав, що розмір екрану двох моделей Apple Watch збільшиться з 41 міліметра до 44 міліметрів і з 45 міліметрів до 49 міліметрів.

Технічні характеристики моделі Apple Watch Ultra залишаться «приблизно такими ж», хоча може бути представлений темніший варіант корпусу, якщо продуктивність виправдає очікування, додав Куо.

Годинник включатиме компоненти, виготовлені за допомогою технології 3D-друку, починаючи з другої половини року, додав Куо.

У той час як Apple ще не випустила масове виробництво пристроїв з використанням 3D-друку. Компанія протестувала 3D- друк для виробництва Apple Watch Series 9 у 2023 році, щоб скоротити час виготовлення та кількість використаних матеріалів. Куо сказав, що тестування «суттєво підвищило» ефективність виробництва.

За словами Куо, компанія Bright Laser Technologies постачатиме надруковані на 3D-принтері компоненти годинника. За його словами, очікується, що попит на поставки деталей китайської компанії, що займається 3D-друком, зросте в найближчі роки через економічні переваги 3D-друку. Куо також зазначив, що технологія може бути використана у виробництві корпусів Apple Watch.

Источник материала
Поделиться сюжетом