SKYFALL Grand Prix – лідер демонструє клас
SKYFALL Grand Prix – лідер демонструє клас

SKYFALL Grand Prix – лідер демонструє клас

Ілля Ракітін перемагає і відривається  від найближчиї переслідувачів в турнірній таблиці змагань – так можна описати однією фразою результати 3-го Етапу «DIGITAL AUTOSPORT OF UKRAINE: F4 Series-2024. Season 2».

8 червня  2024 року Комісія Цифрового Автоспорту провела Третій Етап SKYFALL Гран Прі Міжнародної  Серії перегонів на Формулах-4  DIGITAL AUTOSPORT OF UKRAINE, названий на честь лінійки клавіатур SKYFALL топ рівня, від компанії HATOR, пройшов на трасі Лагуна Сека і переможцем в обох гонках став Ілля Ракітін, зібравши максимум можливих очок. На його рахунку додаткові бали за поул позицію в кваліфікації і два швидких кола.

Також хочеться відмітити Анатолія Савицького, який провів найкращій свій Етап в рамках Серії, фінішувавши в 1-й гонці на 2-му місці і 3-м в 2-й гонці. Як прокоментував пілот, це вдалося завдяки тренуванню, навіть при постійному вимиканні світла Анатолій знаходив час для покращення своїх навичок.

Наші гості з Оману, Саіф Аль Равахі і Абдулрахман Аль Вахабі, теж не пасли задніх в обох гонках і навіть намагались нав’язати боротьбу лідеру. У 2-й гонці. Саїф дуже впевнено тримався поруч з Іллєю Рікітіним і постійно тиснув на нього тим самим здобув собі 2-е місце, а його земляк Абдулрахман фінішував 3-м у 1-й гонці, непогані результати.

Ну і звісно прикрасою 3-го Етапу можемо назвати боротьбу між пілотами команди Протон Рейсінг, які між собою вирішували долю 5 і 6 місць і таке враження що вони в цій боротьбі забули про основну гонку.

Турнірне становище після 3-го Етапу Ф-4

Індивідуальний залік

  1. Illia Rakitin 297 балів
  2. Abdulrahman Al-Wahaibi 252 бали
  3. Anatoliy Savitskiy 252 бали

Командний залік

  1. Team RLR- 455 балів
  2. Proton Racing- 449балів
  3. Lonely Motorsport x Team RLR – 389 балів

Подивитись на цю боротьбу можна на нашому ютуб каналі:

Наступний 4 Етап заплановано на 22.06.2024 і пройде на трасі Snetterton

Якщо ви бажаєте прийняти участь в Ф4 Серії, Вам треба заповнити реєстраційну форму також приєднуйтесь до нашого діскорд каналу і в чаті Вам підкажуть, як зареєструватись і що треба для цього.

Підписуйтесь на наш ютуб канал, та інші соціальні мережі і ви завжди будете в курсі подій:

Генеральний партнер 3 Етапу

  • виробник геймерського обладнання HATOR

Ігрові партнери:

  • Hator – Виробник комп’ютерного обладнання
  • Зона51– Магазин все для кіберспорту

Партнер:

Інформаційні партнери:

Источник материала
Поделиться сюжетом