"Країна славиться фальсифікованим доларом": Безсмертний пояснив, для чого Путін поїхав до КНДР. Відео
"Країна славиться фальсифікованим доларом": Безсмертний пояснив, для чого Путін поїхав до КНДР. Відео

"Країна славиться фальсифікованим доларом": Безсмертний пояснив, для чого Путін поїхав до КНДР. Відео

Основним питанням взаємодії Росії та Північної Кореї є озброєння та виробництво зброї. Саме тому російський диктатор Володимир Путін і вирушив на зустріч з диктатором КНДР.

Ба більше, для росіян північнокорейські зброяри в очікуванні Путіна навіть спакували боєприпаси. Про це в OBOZ.UA розповів дипломат, експерт з міжнародної політики та один з авторів Конституції України Роман Безсмертний.

"Там вже завантажено декілька тисяч заскладованих снарядів в ящиках. Вони буквально в ці дні продовжували вантажити їх в ешелони для відправки до Росії. Тому очевидно: головним і єдиним питанням їхньої взаємодії є озброєння, є виробництво зброї", – зазначив він.

Розрахунки за зброю йдуть технологіями та фальшивими грошима, зауважив Безсмертний.

"Москва, фюрер платить технологіями та виведенням Північної Кореї на чорний ринок валюти. Кім Чен Ин і Північна Корея славиться декількома речами на світовому чорному ринку, і перше – це фальсифікована валюта. Зокрема, долар, який виробляється у КНДР, відрізнити від оригінала не зможе ні один спеціаліст і робот", – розповів політик.

КНДР є лідером з нелегальної торгівлі зброєю і наркотиками.

"Навіть кораблі, які виробляються у Північній Кореї, зроблені так, щоб у трюми можна було завантажити навіть великогабаритну зброю, і присипати її пшеницю. Тобто, якщо по морю десь йде північно-корейський лайнер, то знайте: це або зброя, або наркота, яка прихована під пшеницею", – розповів Безсмертний.

Також КНДР та РФ спільно "вирішують питання виходу китайського флоту через свої території до Японського моря", де "Китай розігрує свої воєнні спектаклі", додав він. Інших тем для співпраці у цих країнах немає. Хіба що ізоляція своїх жителів від інформації іззовні задля розбудови "заповідників комунізму, чи більш точніше – ідиотизму".

"Розмови про культуру, обмін делегаціями... Хіба що божевільний поїде туди відпочивати, чи дивитися на пам'ятники Кім Ир Сену, Кім Чен Иру... Насправді на сьогоднішній день у КНДР телевізори вмикають лише двічі на тиждень, по чотири години. Електроенергія так само по годинах попадається... До речі, там навіть є "потемкінські вулиці", вони просто збудовані з зовнішнього боку, а всередині у домах ніхто ніколи не жив і жити не буде, тому що це просто фасадні вулиці, по яких возять подібних до московського фюрера осіб", – додав дипломат.

А озвучена стаття "московського фюрера" перед візитом у КНДР була зовсім не про дружбу, а навпаки – про війну. На жаль, не друг з другом.

"Там у чотирьох місцях йшла мова про Україну. І це змістовні речі. Вони брехливі, але вони змістовні", – зауважив Безсмертний.

Як повідомляв OBOZ.UA, очікується, що в цей раз президент РФ проситиме у Кім Чен Ина не тільки зброю, а й живу силу. Країна-терорист потребує будівельників і навіть "добровольців" для відправлення на лінію фронту в Україні.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом