Від початку доби вже було 56 боєзіткнень, найбільше - на Покровському і Сіверському напрямках
Від початку доби вже було 56 боєзіткнень, найбільше - на Покровському і Сіверському напрямках

Від початку доби вже було 56 боєзіткнень, найбільше - на Покровському і Сіверському напрямках

Загальна кількість бойових зіткнень по всій лінії фронту від початку доби досягла 56. Найбільша активність росіян спостерігається на Покровському і Сіверському напрямках.

Як передає Укрінформ, про це ідеться в повідомленні Генерального штабу Збройних сил України у Фейсбуці про ситуацію станом на 13:00 вівторка, 18 червня.

На Покровському і Сіверському напрямках загалом відбулися і тривають половина всіх штурмових дій цієї доби.

Від артилерійських ударів з території Російської Федерації й надалі потерпають прикордонні райони Сумської області. Сьогодні під артударами перебували село Ободи (обстріл із напрямку Нового Путі) і село Могриця (з напрямку Горналь).

Також росіяни зі своєї території продовжують бити керованими авіаційними бомбами по Харківській області. Так, уже сім російських КАБів завдавали руйнувань у районах Липців, Глибокого, Стариці.

Кількість бойових зіткнень на Харківському напрямку зросла до чотирьох. Усі вони надалі тривають у районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку ворог вчиняв загалом шість штурмових дій. Російські атаки поблизу Степової Новоселівки, Піщаного й Берестового відбиті. Триває бій біля Синьківки.

На Лиманському напрямку загарбники сьогодні починали п’ять штурмових дій. На даний час боєзіткнення тривають у районах Греківки, Макіївки і Тернів.

На Сіверському напрямку кількість боїв поблизу Верхньокам’янського, Роздолівки і Виїмки зросла до 13. Ворог отримав відсіч, ситуація під контролем Сил оборони.

Також війська РФ виявляють активність на Краматорському напрямку, де починали безуспішні штурми в районах Григорівки та мікрорайону Новий. На локації Іванівського бій триває. Загалом на напрямку було п’ять бойових зіткнень.

Найбільше боїв від початку доби відбувалося на Покровському напрямку, де російські війська 15 разів намагалися покращити ситуацію. Тривають шість боїв у районах Євгенівки, Новоолександрівки, Новопокровського. Відбиті штурми біля Калинового і Новоселівки Першої. Ситуація під контролем.

На Курахівському напрямку триває відбиття двох атак загарбників у районі Красногорівки.

На Времівському напрямку українські воїни дають відсіч черговій штурмовій спробі ворога в районі Урожайного.

На Оріхівському напрямку, крім безуспішної наземної атаки біля Новоданилівки, росіяни завдаи ударів трьома КАБами по району Воздвижівки.

На решті напрямків обстановка без суттєвих змін.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Міноборони Великої Британії, російські війська, ймовірно, могли взяти під контроль село Новоолександрівка Донецької області.

Теги по теме
война Обстрел
Источник материала
Поделиться сюжетом