Віктор Ющенко дав потиличника блогеру і став зіркою мережі
Віктор Ющенко дав потиличника блогеру і став зіркою мережі

Віктор Ющенко дав потиличника блогеру і став зіркою мережі

Віктор Ющенко взяв участь у відео блогера і потрапив у топ у мережі.

Експрезидент України Віктор Ющенко став справжньою зіркою в TikTok, знявшись у ролику блогера під ніком "Вулик". Відео набрало вже понад мільйон переглядів і розлетілося в мережі.

На своїй сторінці в TikTok блогер опублікував відео з експрезидентом і за сценарієм автор ролика відмовляється скуштувати мед, заявивши, що не любить його, за що Ющенко дав йому потиличника.

"Козаче, ти що, з дуба впав?", - сказав Ющенко.

На гумористичне відео також відреагувала і Віталіна Ющенко, опублікувавши його на своїй сторінці в Instagram.

Хто така Віталіна Ющенко?

Віталіна Ющенко - старша донька Віктора Ющенка. Її мати - перша дружина політика Світлана Колесник, вчителька української мови та літератури.

У Віталіни Ющенко троє дітей. Батьком старшої доньки Доменіки є бізнесмен Михайло Гончар, а Віктора та Андріану вона народила від підприємця Олексія Хахльова. Пара розлучилася 2011 року. Свої нинішні стосунки Віталіна Ющенко не афішує.

Віктор Ющенко - останні новини по темі

Зазначимо, під час розмови Світлани Білоножко з Дмитром Гордоном, журналіст згадав, що сам Білоножко йому одного разу розповідав, як в юності він бився з третім президентом України Віктором Ющенком.

А також раніше третій український президент України Віктор Ющенко назвав дві речі, які приведуть нашу країну до перемоги у війні з Росією

Источник материала
Поделиться сюжетом