Xiaomi представила дрон Fimi Mini 3
Xiaomi представила дрон Fimi Mini 3

Xiaomi представила дрон Fimi Mini 3

Xiaomi представила дрон Fimi Mini 3, який дозволяє записувати відео з роздільною здатністю 4K і літає до 32 хвилин на одному заряді. Fimi Mini 3 оснащений 1/2-дюймовим CMOS-сенсором Sony з роздільною здатністю 48 Мп, який може знімати уповільнене відео як з роздільною здатністю 4K при 60 кадрах в секунду, так і з роздільною здатністю 8K (програмне підвищення). Він здатний забезпечити 12-кратний цифрове масштабування.

Для передачі контенту дрон використовує технологію передачі цифрового зображення високої чіткості SoLink на відстань до 9 км. Він підтримує дводіапазонне перемикання 2,4G та 5,3G у радіусі 9 км і має затримку всього 120 мс. Дрон підтримує нічний режим.

Fimi Mini 3 важить 250 г і не вимагає дозволу на політ у більшості регіонів. Вбудовану батарею можна заряджати за потужності 27-ватної зарядки.

Підвіс може автоматично знімати під різними кутами. Дрон оснащений безліччю засобів захисту, включаючи автоматичне повернення додому, GPS-моніторинг у реальному часі, автоматичне зависання в безпольотній зоні, попередження про сильний вітер та підказку про повернення через низький заряд батареї.

Модель доступна у варіанті з однією або двома батареями. Версія з однією батареєю коштує $275, із двома — ;317.

Источник материала
Поделиться сюжетом