YouTube тестує функцію контекстних приміток для відео
YouTube тестує функцію контекстних приміток для відео

YouTube тестує функцію контекстних приміток для відео

Незабаром YouTube дозволить користувачам додавати «нотатки», які нададуть контекст до деяких своїх відео, як частину нової функції, яка спочатку буде розгорнута в Сполучених Штатах, повідомляється в понеділок.
У рамках початкової фази тестування YouTube запропонує певним користувачам і творцям написати примітки, які мають надати «релевантний, своєчасний і легкий для розуміння контекст» у відео.
Примітки, наприклад, можуть пояснювати, коли пісня має бути пародією, вказувати, коли доступна нова версія продукту, що перевіряється, або повідомляти глядачам, коли старі кадри помилково зображуються як поточна подія.
Платформа соціальних медіа X має подібну функцію під назвою «Примітки спільноти», за допомогою якої вона дозволяє вибраним співавторам додавати контекст до публікацій, включаючи такі теги, як «введення в оману» та «поза контекстом».
Функція нотаток на YouTube спочатку буде доступна на мобільних пристроях для користувачів у США та англійською мовою. На цьому етапі сторонні оцінювачі оцінюватимуть корисність приміток, що допоможе навчити системи перед потенційним ширшим впровадженням, повідомляє YouTube.
У найближчі тижні та місяці глядачі в США почнуть бачити примітки до відео.
Источник материала
Поделиться сюжетом