1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Полуничне варення нашвидкуруч: як приготувати, щоб зберегти всі вітаміни
Полуничне варення нашвидкуруч: як приготувати, щоб зберегти всі вітаміни

Полуничне варення нашвидкуруч: як приготувати, щоб зберегти всі вітаміни

Полуничне варення – це частинка літа на вашому столі під час холодної та затяжної зими. А ще, це надзвичайно смачна консервація, що готується достатньо швидко і чудово підійде для початківців.

Як приготувати полуничне варення нашвидкуруч, точно знає фудблогерка з ніком jane_foodbloger. В Instagram вона опублікувала рецепт, слідуючи якому вдасться зберегти всі вітаміни, що містить ця ягоді.

Інгредієнти

  • Полуниця – 1 кг
  • Цукор – 1 кг
  • Вода – 2-3 ст.л.

Спосіб приготування

1. На пательню виливаємо воду та відразу додаємо чисту полуницю. Після закипання декілька разів перемішуємо, щоб полуниця була вся у воді.

2. Коли ягоди пустять сік, тушкуємо протягом 5-8 хвилин, в залежності від того, які кількість рідини ви хочете випарувати.

3. Додаємо цукор та постійно перемішуємо до його розчинення.

4. Після закипання сиропу тримаємо на вогні протягом 5 хвилин, знімаючи піну.

5. Готове варення розливаємо по стерилізованим банкам за закриваємо кришками.

На OBOZ.UA є й інші рецепти варення:

  • Варення з шишок
  • Варення з йошти
  • Варення з дині
Источник материала
Поделиться сюжетом