Роки не пошкодували: "Рудий" з "Іванушки International" сильно розпухнув
Роки не пошкодували: "Рудий" з "Іванушки International" сильно розпухнув

Роки не пошкодували: "Рудий" з "Іванушки International" сильно розпухнув

Ще у 2015 році Григор'єв-Аполлонов наговорив гидоти про Україну.

Соліст російського поп-гурту "Иванушки International" Андрій Григор'єв-Аполлонов ("Рудий"), який ніяк не висловлює своєї позиції щодо війни в Україні, з'явився на публіці у дивному вигляді.

У мережі опублікували частину розмови колись "зірки" пострадянського шоу-бізнесу з журналістами, які жартома поцікавилися у музиканта, чи син він Крістіни Орбакайте.

Той у такому ж тоні відповідає, що, мовляв, не син, а внук.

Григор'єва-Аполлонова не впізнати / Колаж Главреда. Фото: скріншот відео

Але було важко не помітити, наскільки зовні змінився Григор'єв-Аполлонов. Зараз росіянину вже 53 роки - його обличчя вкрилося великими зморшками, а пухкі щоки обвисли. Від молодого "Рудого", який запам'ятався поколінню 90-х, залишилося хіба що густе руде волосся.

Зайву вагу музикант приховав за оверсайзною гавайкою, а мішки під очима - за масивними темними окулярами.

Андрій Григор'єв-Аполлонов - позиція щодо війни

Останніми роками музикант не робив якихось гучних заяв і не висловлював своєї позиції щодо повномасштабної війни в Україні. Але, судячи з епізодів у минулому, навряд чи російська зірка взагалі займає якусь політичну позицію або дотримується якихось моральних принципів.

Відомо, що гурт "Іванушки International" порушував законодавство України, виступаючи в окупованому Криму, ще з 2017 року. Саме тоді "Рудий" поскаржився ЗМІ, що українські прикордонники не пустили їх на день народження фанатки бенду в Україну. При цьому музикант, розповідаючи про концерти в Криму, часом висловлював здивування діям ДПСУ, не вбачаючи в перетині кордону півострова жодного злочину.

У 2015 році музикант зазначив, що хотів би бачити Україну федеративною республікою і додав, що "взагалі б Крим не забирав". Уже тоді називав гібридну війну РФ на Донбасі "громадянською війною".

Хто такий Андрій Григор'єв-Апполонов?

Андрій Григор'єв-Апполонов - російський співак, соліст гурту "Иванушки International". До неї також увійшли музиканти Ігор Сорін і Кирило Андрєєв. Із середини 2000-х популярність гурту спала.

Шоу-бізнес України та світу - останні новини

Нещодавно зрадниця Ані Лорак зганьбилася в мережі дивними танцями. Підписники запроданки не проґавили нагоди прокоментувати її рухи, а також вони відзначили, що артистка погладшала.

Інша зрадниця України Наташа Корольова, яка продовжує жити і працювати в країні-терористі РФ, жорстко вчинила зі своїм чоловіком-путіністом Тарзаном.Корольова відселила його з особняка, оскільки його приладдя для малювання, а також самі картини заповнили весь простір у будинку.

А ось утікач Влад Яма вийшов на зв'язок і показався з батьком і сином. На знімку чоловіки обіймають один одного, символізуючи продовження роду. На жаль, не відомо, коли саме зроблено фотографію.

Вас також можуть зацікавити новини:

Источник материала
Поделиться сюжетом