1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
TikTok тестує аналог Instagram для обміну фотографіями
TikTok тестує аналог Instagram для обміну фотографіями

TikTok тестує аналог Instagram для обміну фотографіями

TikTok тестує аналог Instagram для обміну фотографіями

Поки програма не доступна в багатьох країнах.

Компанія Bytedance, яка володіє соцмережею TikTok, запускає новий додаток для обміну фотографіями, який отримав назву Whee. На це звернув увагу засновник Android Police та APK Mirror Артем Русаковський.

«Bytedance, розробник Tiktok, тестує новий додаток під назвою Whee. Наразі він недоступний у США, але доступний більш ніж у десятці країн», - написав він.

Як випливає з опису програми у  Google Play, Bytedance позиціонує Whee як «програму для підтримки зв'язку з близькими друзями в спонтанні моменти життя». Розробники пропонують користувачам ділитися фотографіями, зробленими у реальному житті, які зможуть бачити лише друзі.

В описі кілька разів наголошується, що соцмережа створена для обміну фотографіями лише між друзями. При цьому фотографії друзів можна лайкати і коментувати.

На даний момент програма не доступна в Україні.

Нагадаємо, Європейський Союз розпочав офіційне розслідування щодо TikTok. Додаток для публікації відео підозрюється у можливих порушеннях правил публікації контенту, спрямованих на захист дітей та забезпечення прозорої реклами. За наслідками розслідування на платформу можуть накласти великий штраф.

Пізніше глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що соцмережу в ЄС можуть заборонити. Заборонити роботу TikTok хочуть і США.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны