Нова Hyundai Elantra отримала “магнітну дошку”: що це таке
Нова Hyundai Elantra отримала “магнітну дошку”: що це таке

Нова Hyundai Elantra отримала “магнітну дошку”: що це таке

Оновлений седан Hyundai Elantra нового модельного року відзначився незвичайним рішенням у салоні.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Hyundai Elantra актуального покоління із заводським індексом CN7, яка дебютувала у 2020 році, щойно отримала оновлення. На батьківщині модель продається під назвою Avante.

У процесі модернізації зовнішність Hyundai Elantra/Avante змінювати не стали, хіба що палітра кольорів кузова поповнилася новим відтінком. Не стали чіпати й техніку: у Південній У Кореї седан доступний з бензиновим атмосферником 1.6 (123 к.с.), газовим мотором 1.6 LPi (120 к.с.) та у гібридній версії на основі двигуна 1.6 (сукупна віддача – 141 к.с.).

А от в салоні зміни є. У список стандартного обладнання відтепер входять салонне дзеркало з електрохромним автозатемненням і вогнегасник, а в дорожчих комплектаціях додано повітропроводи для задніх пасажирів.

Також в інтер’єрі з’явилася цікава новація – ліворуч від панелі приладів замість колишньої декоративної глянсової вставки встановлено… магнітну дошку. На цю панель можна причепити невеликий органайзер або тримач для карток та іншого дріб’язку. В Hyundai відзначили, що таке незвичайне рішення додано на прохання клієнтів.

Ціна Hyundai Avante 2025 модельного року починається з позначки 19 940 000 вон, що еквівалентно приблизно 14 370 доларів США. Чи отримає магнітну дошку” глобальний седан поки що не повідомляється.

Источник материала
Поделиться сюжетом