Словаччина – Україна. Анонс матчу чемпіонату ЄвропиСпецпроект
Словаччина – Україна. Анонс матчу чемпіонату ЄвропиСпецпроект

Словаччина – Україна. Анонс матчу чемпіонату ЄвропиСпецпроект

GGBET представляє прев’ю матчу Євро-2024, який пройде 21 червня.

 

П’ятниця, 21 червня, 16:00. Стадіон Меркур Шпиль-Арена, Дюссельдорф. Головний арбітр зустрічі – Майкл Олівер (Англія). 

Збірна Україна хотіла б підходити до другого туру з 3 балами в активі, але провальна гра у матчі проти румунів поставила нашу команду у дуже важке становище. Поразка поразкою, але різниця голів 0:3 може дорого коштувати збірній Україні при боротьбі за потрапляння у число найкращих команд, що посіли третє місце. Якщо ж, звичайно, до цього дійде. 

Втім, опускати руки зарано. З одного боку Словаччина перемогою над Бельгією (1:0) довела, що є дуже сильним противником, з іншого, це все ще команда, яка за підбором гравців поступається нашій збірній. Бельгія, безумовно, одна з найкращих команд у Європі, але невихід з групи на минулому чемпіонаті світу підтверджує, що “червоні дияволи” переживають не найкращі свої роки і їх також можна обігрувати

Отже, перед підопічними Сергія Реброва стоїть непроста задача на другий тур – перемогти словаків та покращити різницю голів. Румуни дуже легко погодились на гру другим номером, але Словаччина навряд чи збирається відсиджуватись в обороні. Втім, й поспішати нікуди не буде. Адже нічия з Україною та заключний матч проти Румунії надають дуже хороші перспективи на впевнений вихід з групи. 

Головний тренер команди Франческо Кальцона усе життя працював в Італії й знає як прагматично досягати результату, тому Сергію Реброву треба буде здивувати свого візаві. А також хотілося, щоб команда не здивувала нас так, як це було в грі з румунами. Вдаватися у деталі не будемо, бо вже й так багато поганого було сказано, але хочеться побачити вогник в очах гравців, який доповнить майстерність нашого, дійсно, найталановитішого покоління.

Експерти  вірять в перемогу нашої збірної (кеф 2,31). Підтримай наших хлопців на шляху до плей-оф! Партнером ексклюзивного транслятора  MEGOGO виступає ліцензійний букмекер GGBET. Букмекер GGBET запрошує вболівати за збірну України разом та пропонує потужний бонус до 150 000 гривень на чемпіонат Європи. Дивіться трансляції матчів у розділі «Спорт» на MEGOGO або за цим посиланням та тримайте лінію на Євро разом з GGBET!

Після гри з румунами гостро постає питання воротарської позиції, адже Андрій Лунін припустився декількох грубих помилок, а водночас на лавці запасних в нас є Анатолій Трубін, який провів дивовижний матч проти Німеччини. Ми очікуємо, що Сергій Ребров випустить саме колишнього голкіпера Шахтаря. В атакувальній ланці кадрових змін не передбачається, але хочеться побачити зовсім інших гравців. Так, тих самих Циганкова, Судакова та Мудрика, але більш сміливих, націлених на результат та готових боротися з фізично сильними опонентами. 

Тим більше збірна Бельгії неодноразово продемонструвала, що якщо запропонувати захисникам збірної Словаччини швидкі переміщення, вривання та гру в один дотик, то їм вкрай важко вдається нівелювати загрозу біля власних воріт. Але в чому можна бути впевненими, так це в тому, що словаки готові з запасом перекрити не найвищий рівень індивідуальної майстерності своєю працьовитістю та грамотними тактичними діями.

Збірна України під керівництвом Сергія Реброва не раз демонструвала характер, хай то матчі плей-офф відбору або товариські поєдинки. Сподіваємось, що команда правильно відреагує на ганебну поразку та здобуде перемогу.

 

: Дубравка – Пекарик, Вавро, Шкрініяр, Ганцко – Куцка, Лоботка, Дуда – Шранц, Боженік, Хараслін

: Трубін – Конопля, Забарний, Матвієнко, Зінченко – Шапаренко, Степаненко – Циганков, Судаков, Мудрик – Довбик

: Миколенко (травма)

 

Останній матч проти Словаччини збірна України провела у 2018 році в рамках Ліги націй і це одна з чорних сторінок нашої футбольної історії. Вже до середини першого тайму словаки забили двічі. Євген Коноплянка на початку другого тайму повернув нас в гру, але Зреляк і Мак доволі швидко довели рахунок до розгромного. Втім, цей результат залишився позаду й став додатковою мотивацією для нашої команди взяти реванш.  

 

– Україна 4:1
: Руснак, 6, Куцка, 26, Зреляк, 52, Мак, 61 – Коноплянка, 47


– Словаччина 1:0
Ярмоленко, 80


– Словаччина 2:1
: Ярмоленко, 39, Коноплянка, 54 – Штетіна, 10


Словаччина – Україна 0:0


Україна – 0:1
: Мак, 17


Словаччина – 2:3
Віттек, 42, Гамшик, 69 – Валяєв, 9, Селезньов, 48, Мілевський, 83


Україна – Словаччина 1:1
: Венглинський, 13 – Варга, 65.


Словаччина – Україна 1:1
: Кархан, 64 – Мелащенко, 84

 

Очікуємо, що збірна України дуже активно розпочне матч й спробує забити швидкий гол. Якщо план спрацює, то далі команда Сергія Реброва буде почергово зі словаками володіти м’ячем, а якщо ні, то доведеться зламувати оборону супротивника, який при цьому буде сміливо використовувати простір, що ми залишимо. 

: 0:1

Партнер проєкту — ліцензійний букмекер  з найширшою лінією, понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту. Компанія створює унікальний україномовний контент на YouTube та розвиває культуру відповідальної гри. Отримай неймовірний бонус до 150 000  грн від ! Тримай лінію на Євро 2024 разом з GGBET!

GGBET ЗДІЙСНЮЄ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ В УКРАЇНІ НА ПІДСТАВІ ЛІЦЕНЗІЇ НА ПРОВАДЖЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ З ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ БУКМЕКЕРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, ВИДАНОЇ КОМІСІЄЮ З РЕГУЛЮВАННЯ АЗАРТНИХ ІГОР ТА ЛОТЕРЕЙ 23.08.2023 (РІШЕННЯ ВІД 08.08.2023 № 128), ТА ЛІЦЕНЗІЇ НА ПРОВАДЖЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ З ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ АЗАРТНИХ ІГОР КАЗИНО У МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ, ВИДАНО КОМІСІЄЮ З РЕГУЛЮВАННЯ АЗАРТНИХ ІГОР ТА ЛОТЕРЕЙ 23.08.2023 (РІШЕННЯ ВІД 08.08.2023№ 129).



Теги по теме
футбол Спорт евро
Источник материала
loader
loader