"Це було не так": Позитив розповів, коли почався його новий роман
"Це було не так": Позитив розповів, коли почався його новий роман

"Це було не так": Позитив розповів, коли почався його новий роман

Позитив зізнався, що його стосунки з Юлею Сахневич почалися з дружби.

Український популярний співак Позитив (Олексій Завгородній) зовсім нещодавно публічно зізнався, що перебуває у стосунках з українською танцівницею Юлією Сахневич. Це перші стосунки артиста після розлучення з Анною Андрійчук.

В інтерв'ю для "Люкс ФМ" ведучий Євген Фешак поцікавився, коли ж розпочався роман артиста, адже багато хто каже, що ще в той час, коли Олексій був одружений.

"Це було не так. Так можна думати, тому що Юля була у нас у колективі, і ми дуже добре з нею товаришували тоді, але в нас справді не було стосунків чи флірту. Це сталося пізніше, після проєкту "Танці з зірками". І вже тоді ми були на межі закінчення стосунків із колишньою дружиною", - відповів Позитив.

Хто такий Позитив?

Олексій Завгородній, більш відомий під псевдонімом Позитив - український співак і композитор, автор пісень, музичний продюсер і актор. Колишній учасник дуету "Время и Стекло". Співпрацював із Потапом і продюсерським центром MOZGI Entertainment. Брав участь у проєктах "Голос. Діти" (як зірковий тренер разом із Надею Дорофєєвою; 4 сезон) і "Танці з зірками-7".

Позитив - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавноПозитив зробив загадкову пропозицію Мішель Андраде. Підписники Позитива припустили, що тепер варто очікувати на нову спільну пісню артистів.

А також раніше Позитив опублікував фото, на якому показав, що лежить під крапельницею. На зображенні артист залишив підпис, де пожартував над новою піснею Дорофєєвої.

Источник материала
Поделиться сюжетом