30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Маска на желатині та крем від геморою під очі: найнебезпечніші фейки по б'юті-рекомендаціям
Маска на желатині та крем від геморою під очі: найнебезпечніші фейки по б'юті-рекомендаціям

Маска на желатині та крем від геморою під очі: найнебезпечніші фейки по б'юті-рекомендаціям

У соціальних мережах можна зустріти чимало б'юті-порад від різних блогерів чи звичайних користувачів. Багато хто з них дійсно корисний, але є й ті, які не тільки не приносять жодної користі, але ще й можуть нашкодити.

Українські дерматологи та косметологи назвали кілька спірних б'юті-рекомендацій із соціальних мереж, які не варто пробувати – вони абсолютно марні та можуть призвести до проблем зі здоров'ям.

Догляд за обличчям, фото fitcurves

Маска на основі желатину

У мережі часто рекламують домашню маску від чорних крапок. Блогери радять змішувати желатин з активованим вугіллям та наносити на шкіру нібито для глибокого очищення пір. Але у жінок є всі шанси (особливо якщо занадто часто робити таку маску) пересушити шкіру та збільшити запалення на обличчі. Особливо небезпечна така "косметика" для тих, у кого є схильність до акне, алергії та куперозу.

Догляд за шкірою обличчя, фото: pixabay.com

Настоянка календули від прищів

Цей аптечний засіб дійсно може допомогти у випадку, якщо прищик вискочив несподівано і потрібно терміново його позбутися. А ось для лікування постійних висипів настойку з календули краще не використовувати. Мало того, що вона пересушить шкіру, але й призведе до ще більших проблем.

Догляд за шкірою обличчя, фото: pixabay.com

Вітаміни Е та А в крем

Деякі блогери пропонують жінкам додавати вітаміни А та Е в крем для обличчя. Нібито, так шкіра виглядатиме красивішою і здоровішою. Але єдине, що можна отримати, – алергічну реакцію. Медики кажуть, що додавати вітаміни до засобів для догляду за шкірою, які використовуються щодня, потрібно з великою обережністю. А в ідеалі проконсультуватись перед цим із дерматологом.

Догляд за шкірою обличчя у 20 років, pinterest.ru

Крем від геморою для шкіри під очима

У Мережі часто можна зустріти рекомендацію використати крем від геморою для боротьби з темними колами під очима. Насправді цей аптечний продукт дійсно може поліпшити кровообіг, але його потрібно дуже обережно використовувати. До того ж, досягти бажаного результату і позбавитися темних кіл і зморшок все одно не вийде.

Раніше повідомлялося, еліксир для покращення шкіри та волосся: потрібна вода і те, що має бути в кожній жінці.

Також, мучить печія? Дай шлунку відпочити за допомогою картопляного соку, рецепт від бабусі.

Источник материала
Поделиться сюжетом