Ще одна країна вирішила перетворити Tesla Cybertruck на машину поліції
Ще одна країна вирішила перетворити Tesla Cybertruck на машину поліції

Ще одна країна вирішила перетворити Tesla Cybertruck на машину поліції

Що відомо

Насправді для компанії не рідкість, що її електромобілі купуються приватно й імпортуються на інші ринки. Cybertruck не є винятком. Водночас не варто дивуватися, що Дубай став одним із перших зовнішніх ринків, якщо не першим узагалі. В країні є дуже багато рідкісних транспортних засобів, і не тільки в приватних колекціях.

Відомо, що поліція Дубаю має кілька суперкарів у своєму автопарку, а тепер вона оголосила, що додає до нього Tesla Cybertruck:

Поліція Дубаю додала до свого автопарку Tesla Cybertruck, який тут зображений в оточенні шейха Хамдана, спадкоємця престолу Дубаю. Перша поліція у світі додала до свого автопарку CT,
– написав на своїй сторінці Хасан Саджвані, журналіст із ОАЕ.

І це дійсно так. Нещодавно ми писали про те, що американська компанія Unplugged Performance почала модифікувати Cybertruck для урядових установ США, однак проєкт поки що знаходиться на початковому етапі, а повноцінні постачання почнуться десь пізніше цього року.

Tesla Cybertruck
Tesla Cybertruck стає машиною поліції у Дубаї / Фото Dubai Police в Instagram

Неясно, чому було обрано саме Cybertruck, адже цей пікап є вельми дорогим – на цей час вартість стартує від 100 000 доларів із комплектацією Foundation Series. Існують й інші варіанти електромобілів, у тому числі серед пікапів, які мають більше сенсу для поліцейських транспортних засобів і точно не ламаються так часто, як це робить модель від Tesla, але Об'єднані Арабські Емірати можуть собі дозволити таку розкіш, як цілий автопарк Cybertruck.

Скільки таких автомобілів буде загалом у розпорядженні поліції, невідомо.

Теги по теме
Tesla
Источник материала
loader
loader