TikTok додає нову функцію для туристів: що вона дасть користувачам
TikTok додає нову функцію для туристів: що вона дасть користувачам

TikTok додає нову функцію для туристів: що вона дасть користувачам

У соцмережуTikTok додають нову функцію, яка буде корисна для мандрівників. Завдяки нововведенню користувачі зможуть досліджувати різні місця через відео. Також буде доступна інтеграція з Apple Maps.

Як передає портал The Verge, раніше користувачі могли позначати свою геолокацію на відео. Проте тепер можна буде користуватися цільовими сторінками для конкретних міст. Наприклад, Нью-Йорк або Техас. Користувачі замість того, щоб просто показувати відео, будуть додавати ролики в категорії "їжа та напої", "готелі", "покупки". Таким чином, інші користувачі зможуть досліджувати те чи інше місто за допомогою контенту.

Користувачі TikTok зможуть натиснути на кнопку "дослідити більше місць" та відкрити інтеграцію з Apple Maps. Застосунок покаже карту компаній у вибраному районі, які були позначені на відео в соцмережі. Під картою буде список місць з інформацією (наприклад, адреса, рівень вартості послуг тощо). Такі функції можуть нагадати традиційні туристичні сайти.   

Наразі в TikTok поки що не прокоментували, коли саме було запроваджено це нововведення. Проте, судячи з усього, ці нові функції доволі "свіжі". Адже зараз це доступно лише для деяких місць.

Источник материала
Поделиться сюжетом