Як підтягнути обличчя і зробити його свіжішим: трюк із рум‘янами
Як підтягнути обличчя і зробити його свіжішим: трюк із рум‘янами

Як підтягнути обличчя і зробити його свіжішим: трюк із рум‘янами

Легкий чарівний рум’янець створить ефект сяючої шкіри та здатен навіть візуально омолодити обличчя. Натхненні кольорами мальовничого заходу сонця, візажисти створили техніку нанесення рум’ян з умовною назвою "sunset blush".

Ця техніка додасть тепла та сяйва обличчю. Від м’яких пастельних рожевих до вогненно-помаранчевих і насичених червоних, ця тенденція пропонує спектр відтінків, які підходять до будь-якого тону шкіри. Візажисти наголошують, що незалежно від того, чи прагнете ви до тонкого рум’янцю чи до сміливих акцентів, рум’яна "sunset blush" дозволять вам створювати приголомшливі образи.

Техніка нанесення sunset blush

Техніка нанесення рум’ян "sunset blush" імітує яскравий і теплий вигляд заходу сонця. Слід використовувати щонайменше 2-3 різні відтінки рожевих, помаранчевих, коралових і навіть фіолетових тонів.

Візажистка Кірін Бхатті зазначила, що головне – змішати всі відтінки рум’ян у градієнті від щоки до скроні, щоб створити приголомшливий ефект омбре.

Які переваги нанесення рум'ян технікою sunset blush

Ця техніка була розроблена, щоб приховати недоліки обличчя. Змішування рум’ян із рідким хайлайтером робить вашу шкіру гладшою –  це візуально зменшить видимість тонких ліній і зморшок і забезпечить сяючий і природний блиск.

Поєднання різних кольорів, таких як помаранчевий, рожевий, персиковий і кораловий, допоможе підкреслити природний теплий колір обличчя, що завжди візуально омолоджуватиме шкіру.

Знаменита візажистка Дені Паркс також рекомендує використовувати кремові рум’яна для більш зрілої шкіри, оскільки використання кремових продуктів зменшує видимість зморшок.

Рум'яна "sunset blush" мають ефект підтяжки обличчя. Візажисти радять наносити рум’яна двох-трьох відтінків вгору від яблук щік до скронь, щоб покращити загальний колір обличчя та створити ефект ліфтингу.

Покрокова інструкція

  1. Підготуйте шкіру. Ретельно очистіть та зволожте обличчя. Також варто нанести трохи рідкого бронзера, щоб посилити природне сяйво шкіри, додавши трохи тепла.
  2. Нанесіть рум’яна коралового або помаранчевого відтінку на високі точки обличчя. Все, що вам потрібно, це дві крапки у верхній частині вилиці, прямо біля скроні. Додайте дві крапки світло-рожевих рум’ян поряд з помаранчевими. Помістіть одну рожеву точку під зовнішнім куточком ока, а іншу – ближче до щоки.
  3. Рідкий хайлайтер, який надає шкірі чудового сяйва, можна розташувати поверх рум’ян.
  4. Використовуйте пензлик, щоб відшліфувати рум’яна, але не розтирайте їх, достатньо легкого натискання.. Почніть зі світло-рожевих крапок, змішуючи їх у напрямку до помаранчевих рум’ян біля скроні. Злиття кольорів створить неймовірний ефект. І, звичайно, ви можете змінювати відтінки залежно від тону шкіри та ваших особистих уподобань.

Раніше OBOZ.UA розповідав, чи можна використовувати помаду замість рум’ян та які можуть бути побічні ефекти.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом